Fanii lui Poli au vrut să-l bată pe Hațegan

09 Dec. 2011, 11:36 Cupa
Fanii lui Poli** au vrut să-l bată pe Hațegan

Partida dintre Poli și Gaz Metan s-a încheiat cu mulți nervi atât în teren, cât și în tribună. Spectatorii de la tribuna a doua au fost foarte aproape de a rupe tunelul ce duce spre vestiare pentru a ajunge la centralul Ovidiu Hațegan.

Fanii, antrenorii și jucătorii timișoreni au dezaprobat stilul de arbitraj al lui Hațegan de aseară. „A văzut fiecare dintre spectatori arbitrajul. Și noi am avut momente bune ale jocului, de ele s-a ocupat altcineva”, a acuzat antrenorul Valentin Velcea prestația centralului arădean, completat de Mera: „Nu spun mai mult decât că domnul Hațegan este din Arad…”.

În premieră în semifinale

De cealaltă parte, antrenorul Mediașului, Cristian Pustai și-a felicitat jucătorii pentru succes și și-a cerut scuze pentru gestul lui Pleșca, care, înainte de o repunere, s-a dus în spatele porții pentru a lua o gură de apă (90+4). „Nu știu dacă putem fi acuzați de trageri de timp. Îmi cer scuze pentru gestul lui Pleșca din final. Venim după un campionat, șase meciuri în Europa plus Cupă. Sunt fericit că am ajuns pentru prima dată în semifinale și acum avem tot dreptul să visăm la finală”, a spus Pustai.

Eu am zis de la început că Gazul pornește ca favorită. Din păcate, victoria obținută în fața Stelei a fost considerată suficientă de unii fotbaliști
Daniel Stanciu, manager Poli

Îmi pare rău că le-am stricat sărbătoarea celor de la Timișoara, dar cu toate astea îi felicit pentru că ei nu arată a echipă de liga a II-a
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

Articol scris de Cornel BIHOLARI

09 Dec. 2011, 11:36 Cupa
Pe aceeași temă