Drept la replică al conducerii clubului CS Otopeni

22 Sep. 2011, 15:45 Cupa
Drept la replică** al conducerii clubului CS Otopeni

Conducerea Clubului Sportiv Otopeni a transmis redacției www.liga2.ro un drept la replică privind declarația antrenorului Tudorel Dumitru publicată aseară, după meciul din 16-imile Cupei României, de la Sibiu. Reproducem pasajele pe care le considerăm relevante în legătură cu acest subiect:

«…
2. Declarațiile puse de către Andrei Panait în gura antrenorului nostru, Tudorel Dumitru, la conferința de presă, și care fac titlul articolului pentru a-l transforma într-un „material incendiar”, cităm: „Dacă Voința juca azi cu echipa standard, ne bătea rău”, sunt total false.

4. Fiind prezent întâmplător, nicidecum invitat, la acea conferință de presă, directorul de imagine al CS Otopeni a reținut fragmentul din declarația lui Tudorel Dumitru, prezentată fals și care, în realitate, sună în felul următor: „Dacă antrenorul Pelici ar fi avut pe teren primul „11”, poate că Voința Sibiu s-ar fi impus”.

…»

Precizările redacției

Conform corespondentului nostru de la Sibiu, Andrei Panait, declarația respectivă, care a creat destul de multă tensiune la Otopeni, nu a fost dată în timpul conferinței de presă, ci după încheierea ei: „Domnul director de imagine era jos, lângă vestiarul echipei, atunci când l-am abordat pe domnul antrenor Tudorel Dumitru. Eu am ajuns mai târziu la conferința de presă și tocmai din acest motiv l-am întrebat în legătură cu două subiecte despre care deja vorbise, până să ajung în sală. Mai întâi am fost la vestiar și am vorbit cu Iulian Popa și apoi am urcat la conferință. După ce s-a terminat, am vorbit cu antrenorul Tudorel Dumitru, care, euforic fiind, a zis că „dacă Voința juca cu echipa standard, de bază, sigur că ne băteau clar”.


22 Sep. 2011, 15:45 Cupa
Pe aceeași temă