Discursul unui antrenor care scrie istorie la clubul său! Mangia, în culmea fericirii după ce adus primul trofeu de la Craiova în ultimii 25 de ani: „Am avut emoții la început”

Marius ANGHEL 28 May. 2018, 12:16 Cupa

Devis Mangia, antrenorul Craiovei, s-a declarat extrem de bucuros după succesul din Cupa României. Italianul a adus primul trofeu în Bănie după 25 de ani și a avut un mesaj de transmis suporterilor la finalul partidei cu FC Hermannstadt, de pe Arena Națională. CS U Craiova a câștigat cu 2-0 finala cu sibienii lui Alexandru Pelici și a declanșat o adevarată sărbătoare alb-albastră pe arena bucureșteană.

„E o finală, sunt multe emoții, nu prea jucăm felul acesta de meciuri. Am avut emoții la început, dar cred că am jucat foarte inteligent. Am mai jucat o finală, în Italia, am tot câștigat medalii de argint, dar acum medalia de aur. Sunt fericit pentru jucători, pentru fani. O atmosferă grozavă. Oamenii așteptau asta de 25 de ani, e mare lucru. Am câștigat Cupa după 25 de ani.

Sper să-mi fac treaba bine. E un rezultat mare, important. E momentul să fim fericiți pentru această performanță. După ce ne odihnim, vom vorbi despre proiectul pentru anul viitor”, a spus Devis Mangia, antrenorul Craiovei, la DigiSport.

Mangia a ținut să le transmită suporterilor un mesaj în limba română. „Mulțumesc pentru tot!”, a spus Devis Mangia la finalul meciului.

Popescu: „Cea mai frumoasă finală! Craiova e cea mai iubită echipă din provincie!”

Marcel Popescu, președintele Craiovei, a spus că este cea mai frumoasă finală văzută de el, dar a avut și un regret.

„Cred că e cea mai frumoasă finală de Cupă pe care am văzut-o în ultimii 10 ani. Ce s-a întâmplat astăzi demonstrează fără echivoc că Universitatea Craiova e cea mai iubită echipă din provincie. Fanii au creat o atmosferă de senzație. Ne trebuia un trofeu. Regret că am obținut doar locul trei. Trofeul ne obligă. Dacă reușim să ne și calificăm în grupele Ligii Europa…”, a spus Marcel Popescu, după meci, la DigiSport.

CS U Craiova a câștigat cu 2-0 finala cu FC Hermannstadt, a doua clasată din Liga 2, cu golurile marcate de Gustavo Di Mauro (29) și Alexandru Mitriță (58).

Marius ANGHEL 28 May. 2018, 12:16 Cupa
Pe aceeași temă