Derby sau nu? Ripensia pune în vânzare bilete cu doar o oră înainte de meciul cu ASU Politehnica din Cupa României

Marius ANGHEL 10 Sep. 2018, 17:13 Cupa
Derby sau nu?** Ripensia pune în vânzare bilete cu doar o oră înainte de meciul cu ASU Politehnica din Cupa României

Teoretic, miercuri, Timișoara are parte de un nou derby fotbalistic pe „Dan Păltinișanu”, deoarece Ripensia și ASU Politehnica se înfruntă în turul 4 al Cupei României. Organizatorii sunt roș-galbenii și se pare că în clubul la care tocmai s-a schimbat un nou președinte (n.r. – Dumitru Mihu) nu se „teme” nimeni că vor veni mulți spectatori. Un lucru deja obișnuit. Biletele se vor pune în vânzare doar în ziua meciului, mai precis, cu doar o oră înainte de derby!

Meciurile de Cupa României au avantajul că sunt eliminatorii, așadar, există un element în plus de spectacol ce poate atrage și timișorenii neutri. De asemenea, nu e de neglijat faptul că ASU are totuși o galerie numeroasă. Toți vor trebui să se încoloneze la ora 18 la coada de bilete.

„Următorul meci al Ripensiei se va juca miercuri, 12 septembrie. Pe arena „Dan Păltinișanu”, de la ora 19.00, roș-galbenii vor înfrunta ASU Politehnica Timișoara în turul al 4-lea al Cupei României. Biletele vor putea fi achiziționate de la stadion, din zona tribunei I, în ziua meciului, începând cu ora 18:00″, se arată pe pagina de Facebook a Ripensiei.

Nu învăța din greșelile concitadinei ACS Poli

Ripensia va deschide Tribuna 1 și 0, unde un tichet costă 10 lei, dar și lojele, unde un bilet costă 30 de lei. Au gratuitate femeile, pensionarii, copii și părintele care însoțește un copil de 14 ani. Biletele s-au mai pus în vânzare în ziua meciului la partida ACS Poli – UTA. În seara precedentă jocului, clubul a luat o decizie, „magnifică”, să scumpească tichetele. Rezultatul a fost că pe stadion au fost sub 300 de oameni, dintre care jumătate erau din Arad.

Arădenii dau lecții timișorenilor

Prin comparație, deși meciul UTA – ACS Poli va fi miercuri, la 16:30, cei de la clubul arădean fac efoturi să vândă bilete și marți, iar miercuri, „se deranjează” cu două ore înainte de meci. „Dan Păltinișanu” are 32.000 de locuri, în timp ce „Motorul”, undeva la 3.700 după ultimele modernizări.

Meciul din Cupa României, contând pentru turul 4, dintre Ripensia și ASU Politehnica are loc miercuri, de la ora 19:00, în nocturnă pe „Dan Păltinișanu”, și nu va fi televizat.

Articol scris de Anda DELIU
 

Marius ANGHEL 10 Sep. 2018, 17:13 Cupa
Pe aceeași temă