Deplasare grea la Slobozia pentru Poli Timișoara, în vremuri de restriște! Dorin Toma, înaintea meciului din 16-imile Cupei României: ”Trebuie să trecem peste, jucătorii sunt puternici”

Anda DELIU 21 Sep. 2021, 13:10 Cupa
Deplasare grea la Slobozia pentru Poli Timișoara, în vremuri de restriște! Dorin Toma, înaintea meciului din 16-imile Cupei României: ”Trebuie să trecem peste, jucătorii sunt puternici”

Poli Timișoara nu traversează o perioadă bună în campionat și în acest context joacă în șaisprezecimile Cupei României pe terenul Unirii Slobozia, miercuri, de la ora 16:30. Dorin Toma e conștient că va fi un meci dificil, deoarece echipa antrenată de Adrian Mihalcea este într-o formă bună, în contrast cu a sa.

Moral deloc grozav pentru Poli

La finalul meciului de sâmbătă de pe ”Dan Păltinișanu”, cedat cu 1-2 în fața celor de la FK Csikszereda, în campionat, galeria Politehnicii i-a înjurat pe jucători, asta după ce în timpul partidei a fost înjurat și noul director sportiv Călin Rosenlum.

”Ne aşteaptă din nou o deplasare lungă şi grea. Cu o echipă, Unirea Slobozia, bună a campionatului, cu un parcurs foarte bun până acum şi bineînţeles că nu vom avea un meci uşor… Din păcate, ultimul joc ne-a lăsat din nou un gust amar, un joc pe care puteam să-l gestionăm cu totul altfel, dar, din păcate, ne-am văzut iar învinşi pe final. Nu avem cel mai bun moral în acest moment, dar trebuie să trecem peste, jucătorii sunt puternici şi până la ora jocului din Cupă sper să-şi revină. Luăm în serios meciul şi adversarul şi vom încerca să aliniem cea mai bună echipă pentru acest joc”, a declarat Toma.

În campionat, după șapte etape, Poli Timișoara ocupă locul 14, cu 7 puncte, iar Unirea Slobozia are 12 puncte și se află pe poziția a 7-a.

Echipa timișoreană nu va trimite rezervele pe teren la Slobozia

În continuare, la Poli sunt indisponibili Sebastian Serediuc și Denis Radu. Dat fiind faptul că echipa și-a dezamăgit fanii, Toma spune clar că va apela la titulari.

”Normal că în meciurile de cupă mai dăm minute şi altor jucători, dar pentru noi important este să trecem cât mai repede peste aceste eşecuri survenite în ultimele minute şi să facem un joc bun şi să omogenizăm, de asemenea, lotul. Vom face schimbări doar dacă sunt probleme la anumiţi jucători sau dacă unii se resimt după jocul din campionat”, a mai spus Toma.

Poli pleacă în seara aceasta cu avionul spre București. Meciul de la Slobozia are loc miercuri, de la ora 16:30.

Pentru a ajunge în 16-imile Cupei României, Unirea Slobozia a trecut în această ediție de SC Popești Leordeni (Liga 3, 1-0 în deplasare, în Faza a III-a) și CS Năvodari (Liga 4, 6-0 în deplasare, în Faza a IV-a), iar Poli Timișoara a eliminat-o pe Șoimii Lipova (Liga 3, 2-1 în deplasare, în Faza a IV-a).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-meciurilor-din-16-imile-cupei-romaniei-somuz-falticeni-deschide-acest-tur-derby-ul-u-craiova-cfr-cluj-il-inchide-19200645

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorin-toma-spune-ca-la-poli-timisoara-e-nevoie-de-umilinta-dupa-ce-s-a-pierdut-si-jocul-cu-fk-csikszereda-capul-jos-sa-tacem-si-sa-muncim-mult-mai-mult-19201605

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-deloc-suparat-ca-unirea-slobozia-a-ratat-sansa-sa-invinga-liderul-ligii-2-nu-ma-ascund-dupa-faptul-ca-am-avut-noroc-antrenorul-multumit-de-atitudinea-jucatorilor-19201143

Anda DELIU 21 Sep. 2021, 13:10 Cupa
Pe aceeași temă