Dacia Unirea joacă la Brăila meciul din Cupă cu Concordia Chiajna. „Vom vedea dacă vom fi sau nu în stare de o surpriză”

Marius ANGHEL 13 Oct. 2016, 16:16 Cupa
Dacia Unirea joacă la Brăila meciul din Cupă cu Concordia Chiajna.**

La începutul acestei săptămâni, Departamentul Competiții al Federației Române de Fotbal a anunțat programul de disputare al partidelor din șaisprezecimile Cupei României la fotbal. Jocurile din această etapă se vor disputa pe parcursul a trei zile, mai precis pe 25, 26 și 27 octombrie. În această fază a competiției, Dacia Unirea o va întâlni pe Concordia Chiajna, pe Municipal, miercuri 26 octombrie, de la ora 14:30. Până atunci formația pregătită de Alin Pânzaru va disputa două jocuri în campionat, primul dintre ele în deplasare la CS Mioveni, iar cel de-al doilea acasă cu FC Brașov.

„Meciul nu va fi televizat așa că vom juca fără probleme pe teren propriu. Evident că există o diferență de valoare între cele două formații, dar noi o să ne mobilizăm și vom încerca să dăm o replică pe măsura adversarei. La ora meciului vom vedea dacă vom fi sau nu în stare de o surpriză”, a declarat Valentin Avramescu, președintele Daciei Unirea.

„Diferența valorică între eșaloane este mare. S-a văzut și în meciurile de baraj pentru promovarea în primul eșalon care au avut loc în această vară. Concordia Chiajna este o echipă din Liga 1, ce să spun, la ora jocului vom vedea care va fi situația. Noi ne vom juca șansa. Dar până atunci ne concentrăm pe campionat. Aici lucrule sunt ceva mai apăsătoare pentru noi”, a comentat și antrenorul Alin Pânzaru.

VEZI întreg PROGRAMUL meciurilor 16-imilor Cupei României

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 13 Oct. 2016, 16:16 Cupa
Pe aceeași temă