Cupa, obiectiv secundar pentru Bodea

19 Sep. 2011, 23:16 Cupa
Cupa, obiectiv secundar** pentru Bodea

La fel ca în precedentele două tururi din Cupa României, când a eliminat Minerul Mătăsari (0-0, 4-3 pen.) și Pandurii II Târgu Jiu (3-2), Gaz Metan Severin va menaja titularii și în șaisprezecimile de finală.

„Am îndeplinit obiectivul în Cupa României, deoarece am reușit să aducem la Severin o echipă de Liga I. Pe mine mă interesează campionatul, iar cu Mioveni voi folosi jucătorii care au evoluat mai puțin. Avem un program foarte aglomerat și sper să recuperez jucătorii pentru meciul de la Timișoara”, a spus Bodea.

Neînvinsă în acest sezon, echipa sa speră să profite în această după-amiază de haosul instalat la clubul argeșean. CS Mioveni l-a demis după etapa a IV-a din campionat pe antrenorul Ionuț Popa, care pierduse toate meciurile din Liga I, în timp ce Ilie Stan a demisionat joia trecută, împreună cu întreg staff-ul tehnic, chiar înaintea partidei cu Sportul Studențesc București, din cauza unor divergențe avute cu oficialii echipei. Amenințată cu retrogradarea în Liga I, CS Mioveni nu pare interesată de meciul din Cupa României, iar Constantin Stancu va asigura interimatul pentru jocul de la Severin.

Bilete în premieră

Partida de pe «Municipalul» severinean începe la ora 16, iar, pentru prima dată în actualul sezon, organizatorii au pus în vânzare bilete, la prețurile de 5 lei (tribuna 1 și tribuna 2), 8 lei (tribuna 0) și 40 lei (tribuna oficială). La jocul de sâmbătă, cu FC Olt (0-0), au asistat peste 5000 de mehedințeni, dar intrarea a fost lăsată liberă.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

19 Sep. 2011, 23:16 Cupa
Pe aceeași temă