Crăciunescu dă vina pe central pentru haosul creat la Pitești: „Golul nu este regulamentar”

Marius ANGHEL 03 Dec. 2014, 12:04 Cupa

În urma fazei controversate din partida CS Mioveni – CFR Cluj, scor 3-4, ce a contat pentru sferturile de finală ale Cupei României, Ion Crăciunescu aduce în discuție o altă teorie și precizează că centralul partidei ar fi trebuit să intervină și să anuleze golul marcat de clujeni, existând în regulament o precizare în privința lipsei de respect din timpul jocului. Fostul arbitru internațional a indicat și modul în care ar fi acționat el dacă dacă era în locul lui Dragoș Istrate.

„Golul nu este regulamentar. Arbitrul trebuia să oprească jocul pentru lipsă de respect față de joc. Este prevăzut în regulament. Jocul trebuia reluat cu lovitură liberă indirectă pentru cei de la Mioveni, iar jucătorul CFR-ului trebuia avertizat cu cartonaș galben. Eu dacă eram arbitru puneam să se repete aruncarea de la margine pentru că nu a repus mingea de unde trebuie sau aș fi acordat o lovitură liberă pentru cei de la Mioveni. În arbitraj vor mai exista greșeli, dar parcă ce se întâmplă în această perioadă este mult prea mult”, a spus Ioan Crăciunescu la Sport.ro.

Un moment controversat s-a petrecut în minutul 87 al partidei dintre CS Mioveni și CFR Cluj, la scorul de 3-2 pentru argeșeni, atunci când gazdele au trimis mingea în afara terenului pentru a permite intrarea pe gazon a medicilor, iar apoi a urmat o fază rar întâlnită pe un teren de fotbal. La reluare, Susic a repus balonul de la margine spre Chanturia, iar gruzinul a dat impresia că dorește să-l înapoieze, așa cum ar fi fost logic, balonul gazdelor. Lopes l-a preluat, însă, l-a trimis spre Tade, iar francezul a marcat pentru 3-3, declanșând un val de proteste vehemente din partea adversarilor.

Marius ANGHEL 03 Dec. 2014, 12:04 Cupa
Pe aceeași temă