Chirilă știe cum Vâlcea poate scăpa de problema din fața porții: „Și azi putea marca”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Sep. 2014, 13:31 Cupa
Chirilă știe cum Vâlcea poate scăpa de problema din fața porții:**

Antrenorul echipei CSMS Iași, Ionuț Chirilă a obținut în Zăvoi, în jocul de Cupă, primul succes pe banca formației moldovene și speră să câștige cât mai curând și în campionat.

Ionuț Chirilă regretă că atacantul Leonard Dobre s-a accidentat în finalul primei reprize de la Vâlcea. „Am tratat meciul foarte serios, în ciuda faptului că am trimis 10 jucători acasă după jocul cu Dinamo. Am suferit la omogenitate, au fost pe teren mulți jucători care nu au jucat niciodată împreună. A decis acel gol superb, am fost mai maturi și am avut experiență mai mare în duelurile unu contra unu, am dovedit determinare și spirit de sacrificiu, jucători mei vor avea parte încă de un meci important, poate cu o echipă mare, încă un joc în care vor acumula experiență și maturitate de joc. Din păcate, îi aveam deja indisponibili pe Mihalache și Ciucur, îmi reproșez că nu l-am protejat și pe Dobre, care s-a accidentat și el, accidentările zguduie puțin sistemul nostru. Cei trei jucători aveau relații importante de joc, se înregimentaseră bine, îmi fac probleme că i-am pierdut, dar asta e viața, trebuie să dăm drumul altora și să mergem mai departe”.

Ionuț Chirilă a avut cuvinte frumoase despre echipa vâlceană. „Vâlcea este o echipă omogenă și foarte bună, care, cu siguranță, poate ajunge în Liga I, ne-a presat cât a putut. Vâlcea poate face pasul spre Liga I, are forță colectivă, e o echipă bună, bine antrenată, care știe să pună presiune, dacă sunt mai atenți pe construcția atacurilor poziționale, pot să și marcheze. Și azi putea marca, e o echipă care construiește frumos, e și un oraș liniștit, unde se poate face fotbal. Îmi aduc plăcere că, pe vremuri, am câștigat aici cu echipa mea de aur pe care o aveam la Dinamo, împotriva Slatinei, am câștigat, ne-a arbitrat Ion Crăciunescu”, a spus Ionuț Chirilă.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Sep. 2014, 13:31 Cupa
Pe aceeași temă