Chindia s-a hotărât unde joacă meciul din 16-imi cu ACS Poli. Dâmbovițenii au ales stadionul uneia dintre rivalele din Liga 2

Marius ANGHEL 13 Oct. 2016, 15:04 Cupa
Chindia s-a hotărât unde joacă meciul din 16-imi cu ACS Poli.** Dâmbovițenii au ales stadionul uneia dintre rivalele din Liga 2

Șefii Chindiei au ales orașul unde echipa să desfășoare meciul din șaisprezecimile de finală ale Cupei României cu ACS Poli Timișoara, programat pe 26 octombrie, de la ora 17:45. Cum stadionul „Eugen Popescu” nu are nocturnă, conducătorii formației dâmbovițene aveau trei variante de rezervă unde să organizeze meciul cu echipa din Liga 1: Ploiești, Pitești sau Mioveni.

Mioveniul a fost varianta aleasă de dâmbovițeni, astfel că Chindia va juca în următoarea fază a Cupei pe terenul uneia dintre rivalele din campionat, echipă calificată și ea în 16-imi, dar care a picat să joace la Satu Mare cu Olimpia.

„Am avut mai multe variante pentru a organiza acest joc, dar considerăm că Mioveniul este cea mai bună alegere. Sperăm să vină cât mai mulți suporteri alături de noi la acest joc”, a declarat, citat de dbsport.ro, președintele Chindiei, Marcel Ghergu, care va pune la punct vineri toate detaliile organizatorice pentru jocul de peste două săptămâni. Intrarea spectatorilor la meciul cu ACS Poli va fi liberă.

Sâmbătă, Chindia, care între timp a ajuns pe locul 4 în Liga 2, joacă în etapa a 12-a la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea.

Marius ANGHEL 13 Oct. 2016, 15:04 Cupa
Pe aceeași temă