Biletele pentru meciul Foresta – Steaua, epuizate în mai puțin de trei ore. Stadiul în care s-a ajuns cu instalarea nocturnei mobile

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 24 Oct. 2016, 22:25 Cupa

Meciul Foresta Suceava – Steaua București, din șaisprezecimile de finală ale Cupei României, programat pentru joi, de la ora 21:30, se va disputa cu casa închisă, după ce fanii suceveni au cumpărat toate biletele, luni, chiar în ziua în care au fost scoase la vânzare, informează site-ul gazetasv.ro.

Cele 5.500 de bilete scoase la vânzare pentru fanii suceveni s-au epuizat în jurul orei 18:00, la mai puțin de trei ore de când au fost scoase la vânzare. Restul de 1.000 de bilete vor fi împărțite galeriei Stelei, oficialilor și partenerilor Federației Române de Fotbal.

Sucevenii s-au așezat la coadă încă de la ora 10:00 dimineața, cu cinci ore înaintea deschiderii caselor de bilete. La ora 15:00, coada formată la stadionul Areni cuprindea deja 500-600 de persoane. Prețurile biletelor au fost stabilite de organizatori după cum urmează: 50 lei la Tribuna I, 40 lei la Tribuna a II-a și 30 lei la Tribuna a III-a.

37 de suporteri trebuie să aducă biletele înapoi pentru a primi altele

Altfel, conducerea clubul Foresta Suceava a emis, luni după-amiază, un comunicat prin intermediul căruia a anunțat că 37 dintre biletele vândute fanilor erau, de fapt, destinate sponsorilor competiției și partenerilor Federației Române de Fotbal și solicită suporterilor să returneze biletele respective.

„Astăzi, începând cu ora 15:00, la casa de bilete de la intrarea în stadionul Areni s-au distribuit tichetele pentru meciul cu Steaua, de joi, din șasprezecimile Cupei României. Din greșeală, s-au vândut și 37 de bilete cu preț zero, care, conform protocolului, erau destinate sponsorilor competiției și partenerilor Federației Române de Fotbal. Conducerea ACS Foresta solicită suporterilor care au intrat în posesia acestor bilete să se prezinte marți, 25 octombrie, în intervalul orar 14.00-17.00, la sediul clubului de la stadionul Areni, pentru a returna aceste tichete și a primi altele corespunzătoare în loc”, se arată în comunicatul emis de Foresta Suceava.

S-a început și montarea nocturnei mobile

Luni dimineață a început și montarea nocturnei mobile, care va fi funcțională miercuri seară, atunci când e stabilit și antrenamentul oficial al Forestei înainte meciului de joi cu Steaua. În paralel, s-a lucrat la reamenajarea tribunelor și la montarea instalației electrice din afara arenei.

Foto: Gazeta SV

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 24 Oct. 2016, 22:25 Cupa
Pe aceeași temă