„Avem șansa noastră, încercăm să profităm de ea”. CSM Râmnicu Vâlcea speră să o elimine pe ACS Poli la Pitești

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 22 Sep. 2015, 14:49 Cupa

În șaisprezecimile Cupei, CSM Râmnicu Vâlcea va întâlni, astăzi, 22 septembrie, de la ora 20:00, la Pitești, pe ACS Poli Timișoara. Partida va fi televizată în direct de DigiSport 1, canal care a fixat ora jocului. Cum Vâlcea nu beneficiază de nocturnă, oficialii CSM-ului nu au putut organiza jocul în Zăvoi și au fost obligați să meargă, conform regulamentului FRF, în cea mai apropiată localitate.

„E un obiectiv pe care ni l-am propus, să jucăm cu echipă de Liga 1, dar ne doream ca Poli să vină la Vâlcea, unde să fim încurajați de un public cât mai numeros. Cupa este o ocazie pentru jucătorii noștri să demonstreze că sunt buni și pot face față în Liga 1. Nu mergem la Pitești doar să ne plimbăm, eu vreau să câștigăm. E un joc aparte pentru mine, ca și pentru Robi Ivan, pentru Marius Staicu, toți am jucat pentru Timișoara, acolo locuim, dar acum suntem la Vâlcea și vrem să câștigăm. Avem șansa noastră, încercăm să profităm de ea, chiar dacă Poli este favorită, este echipă de Liga 1. Obiectivul este îndeplinit în Cupă, asta ne-am dorit, să jucăm contra unei echipe din primul eșalon” a spus antrenorul Alex Pelici.

Atacantul vâlcenilor, Dragoș Firțulescu nu este afectat că meciul se va juca la Pitești. „Îmi pare rău că nu jucăm la Vâlcea, dar poate e și mai bine. Am văzut la pauza meciului cu Chindia că oamenii în vârstă nu încurajează echipa” a declarat Dragoș Firțulescu.

Cum distanța între cele două localități este mică, fotbaliștii vâlceni vor face deplasarea în ziua jocului. Singura absență din lotul CSM-ului este nigerianul Samson Nwabueze, accidentat în finalul jocului cu Chindia. Samson acuză o ruptură musculară, după ce a ratat pregătirea de vară și a jucat în ultimele trei meciuri titular pentru CSM.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 22 Sep. 2015, 14:49 Cupa
Pe aceeași temă