Anghel își întâlnește fosta echipă în 16-imi: „Sper din tot sufletul să mergem noi mai departe”

Marius ANGHEL 16 Sep. 2014, 18:16 Cupa
Anghel își întâlnește fosta echipă în 16-imi:**

Săgeata Năvodari va întâlni echipa lui Gheorghe Hagi, FC Viitorul, în 16-imile Cupei României la fotbal. Antrenorul echipei din Liga a II-a, Cătălin Anghel, își cunoaște foarte bine viitorul adversar, pe care l-a antrenat timp de trei ani (august 2010 – august 2013), însă crede în șansa elevilor săi de a se califica mai departe în competiție.

„Chiar nu conta cu cine cădem. Noi ne bucurăm că ne-am calificat în această fază, dar, ajungând aici, ne propunem să trecem mai departe. Jucăm cu Viitorul, este o echipă bună de divizia A chiar dacă are jucători tineri. Eu cred că este o echipă cu experiență în divizia A și în meciuri internaționale. Nu va fi ușor. Meciurile de Cupă sunt speciale și sunt deschise oricărui rezultat, dar sper din tot sufletul să mergem noi mai departe” a declarat Anghel, citat de ziuaconstanta.ro.

Optimist este și managerul general al clubului năvodărean, Aurelian Babuțan. „E un joc interesant între două echipe care se cunosc bine, au aceeași strategie. Ținând cont că antrenorul nostru a antrenat mulți ani Viitorul, va fi un meci interesant deschis oricărui rezultat” a afirmat Babuțan.

O dată fixă pentru disputarea meciului încă nu a fost stabilită, aceasta urmând a se stabilit între zilele de 23, 24 și 25 septembrie. Jocul se va disputa pe terenul echipei mai slab clasate, Săgeata în acest caz, deci stadionul „Flacăra” din Năvodari ar putea fi cel mai sigur gazda. Totuși, dacă meciul va intra pe lista celor alese spre televizare, atunci jocul se va disputa, cel mai probabil, pe stadionul „Farul” din Constanța pentru că acesta are instalație de nocturnă.

Marius ANGHEL 16 Sep. 2014, 18:16 Cupa
Pe aceeași temă