Cu ochii pe transferuri

30 May. 2009, 18:14 Liga 2
Cu ochii pe transferuri

Scăpați de grijile promovării, componenții staff-ului tehnic ai Ceahlăului au profitat de acest lucru și au urmărit, pe video, mai mulți jucători, în dorința de a-și completa lotul pentru sezonul viitor. Criteriile după care conducerea Ceahlăului se va ghida au rămas aceleași: tineri de perspectivă și care să-și dorească să facă performanță în Liga lui Mitică.

 

"Într-adevăr, am văzut jucători mulți. O parte dintre ei sunt peste valoarea a ceea ce avem noi acum în lot, dar mulți sunt sensibili egali ca valoare cu ai noștri. Pentru aceștia din urmă, n-ar fi corect să-i aducem la Ceahăul, răpindu-le băieților noștri care au promovat echipa în prima ligă, posibilitatea de a progresa și în eșalonul superior", a declarat președintele Consiliului de Administratie al formatiei pietrene Viorel Mestecăneanu.

 

Campania de selectare a celor ce sunt doriți în curtea Ceahlaului, va continua și în ultimele etape de campionat. Conducătorii Ceahlăului nu vor să se grăbească, ci să ia cea mai bună decizie pentru completarea lotului. Totodată, cei nou-veniți, vor fi achiziționați și funcție de puterea financiară a clubului pietrean de fotbal.

"Degeaba dau peste un Messi sau Ronaldinho între fotbaliștii tineri pe care căutăm să-i aducem, dacă nu pot să-i aduc!", a mai spus șeful CA al Ceahlăului, Viorel Mestecăneanu.

"Forțele, în campionatul primei ligi, s-au echilibrat foarte mult în ultimii ani. «De căruță» au mai rămas două-trei echipe, pentru că restul sunt valoroase și imprevizibile. În fața multora dintre aceste echipe am remarcat că este foarte greu să obții puncte. Ce-o fi, o fi! Cum am promovat și am retrogradat de atâtea ori, nu cred că moare nimeni dacă se va întâmpla să revenim în eșalonul secund, cu această echipă tânără. Dar sunt convins că vom produce și multe surprize", a încheiat șeful executivului de la FC Ceahlăul.

 

 

Articol scris de Cristi Soroceanu
 

30 May. 2009, 18:14 Liga 2
Pe aceeași temă