Cu cine ține Pavel Piroș sâmbătă, în derby-ul Aradului? E președinte la Pâncota și sponsor la UTA: „Vreau să ajut echipa fanion să promoveze”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Sep. 2016, 17:41 Actualizat: 15 Sep. 2016, 17:42 Liga 2

Un caz mai rar întâlnit în fotbalul mondial sau poate, chiar, unic întâlnim la Arad. De astăzi, Pavel Piroș, prin firma sa Piroș Security Force a devenit sponsor al clubului UTA, achiziționând un pachet Bronze contra sumei de 2000 de euro. Oficializarea parneriatului vine cu două zile înaintea derby-ul județean de Liga a 2-a, dintre echipa fanion a Aradului și Șoimii Pâncota, club la care Piroș este încă președinte în acte.

Contactat telefonic, omul de afaceri arădean spune că momentul ales pentru implicarea cu bani la UTA e o simplă coincidență. „Nu m-am gândit la acest aspect, pur și simplu îmi doresc să ajut echipa fanion a județului să promoveze. Acum am luat un pachet mai mic, dar pe viitor îmi doresc să sprijin clubul și prin alte metode, eventual Serviciul de Ambulanță ce-l dețin prin firma mea. Nu cred că are mare importanță că încă am drept de semnătură la Pâncota, din punctul meu de vedere clubul este al domnilor italieni, Angelo Massone și Salvatore Micari”, a declarat Pavel Piroș.

Pentru cei 2000 de euro, firma lui Piroș va expune trei bannere pe laturile terenului de joc, își va plasa logo-ul pe panourile oficiale cu sponsori, programul de meci, dar va și beneficia de două abonamente la tribuna VIP. „Încă nu m-am decis cu cine merg la meci sâmbătă, poate cu partenerul și prietenul meu, Bebe Bontea”, a mai spus Pavel Piroș.

Tot astăzi, conducerea clubului a anunțat că și firma Fornetti a achiziționat un pachet Silver, contra sumei de 6000 de euro. Fornetti este implicată în mai multe proiecte de susținere a activităților pentru tineret, de aceea și-a manifestat dorința și disponibilitatea de a susține clubul și la nivelul activităților juvenile, contribuind în plus față de costul acestui pachet cu o sumă importantă de bani.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Sep. 2016, 17:41 Actualizat: 15 Sep. 2016, 17:42 Liga 2
Pe aceeași temă