CSMS are din nou meci cu miză, după aproape o lună

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 08 Apr. 2014, 18:10 Liga 2
CSMS are din nou meci cu miză,** după aproape o lună
  • Ieșenii întâlnesc ACS Berceni, miercuri, în Copou, la aproape o lună distanță de la ultimul meci cu miză pentru play-off, cel cu Rapid.

 

Aproape o lună a trecut de când CSMS Iași nu a mai disputat un meci cu miză în seria I, în care punctele puse în joc să conteze în lupta pentru promovare.

De la acel 2-0 în Giulești, Iașiul a mai bifat două victorii categorice, 5-0 cu Rapid CFR Suceava și 4-0 cu Dunărea Galați, dar cele șase puncte vor conta doar pentru statistică, în condițiile în care învinsele vor lupta pentru evitarea retrogradării în partea a doua a campionatului.

Miercuri, elevii lui Marius Lăcătuș vor simți din nou aerul unui meci cu miză. În Copou urcă ACS Berceni, formație situată pe locul 5 și care în tur s-a impus pe teren propriu, astfel că punctele sunt extrem de prețioase pentru moldoveni. Un succes al ieșenilor le va asigura acestora prima poziție în clasamentul play-off, în condițiile în care la finalul sezonului regulat pe locul 6 va termina Bacăul.

Președintele executiv al ieșenilor, Florin Prunea, așteaptă o nouă evoluție bună de la echipa sa și implicit o victorie care să securizeze poziția de lider a Iașiului. „Meciul cu Berceniul va fi foarte important pentru noi, în condițiile în care adversarul va intra în play-off. Aștept o nouă evoluție bună din partea jucătorilor și sunt convins că nu vom scăpa victoria. Echipa a avut prestații bune și foarte bune în acest an, dar cred că putem juca și mai bine decât atât. Sunt mulți tineri în echipă, nu au de ce să simtă oboseala”, a precizat președintele Florin Prunea.

Antrenorul Marius Lăcătuș nu va conta în acest meci pe două piese importante, stoperul Florin Plămadă (accidentat) și mijlocașul Liviu Mihai (suspendat pentru cumul de cartonașe). De asemenea, Mihalache este incert.

„Vor lipsi doi jucători importanți din echipă în meciul cu Berceniul, dar avem un lot echilibrat și sunt convins că Marius (n.r. antrenorul Marius Lăcătuș) va găsi soluțiile pentru a-i înlocui cu succes”, a mai spus Prunea.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 08 Apr. 2014, 18:10 Liga 2
Pe aceeași temă