CSM Slatina a învins la limită CSM Alexandria. Daniel Oprescu, discurs cum rar oferă

Andrei PASCU 02 Sep. 2023, 16:47 Liga 2

CSM Slatina nu a învins ușor nou-promovata CSM Alexandria, o echipă care a pus probleme până acum. Și formația lui Daniel Oprescu s-a chinuit pentru un succes în partida cu trupa din județul Teleorman, pe care a învins-o la limită, scor 1-0, în etapa a 5-a de Liga 2.

Confruntarea, care a avut loc la Turnu Măgurele, s-a terminat la diferență minimă, după ce la pauză a fost egal, 0-0.

CSM Slatina, victorie la limită în partida cu CSM Alexandria

CSM Slatina și-a respectat, în cele din urmă, statutul de favorită și s-a impus în urma reușitei lui Claudiu Dragu, care a punctat la numai două minute de la reluarea părții secunde. Astfel, oltenii au urcat momentan pe locul 5 în ierarhia din Liga 2.

În plus, pe lângă cele trei puncte trecute în cont, CSM Slatina l-a mulțumit, prin evoluția avută, pe antrenorul Daniel Oprescu. Acesta a avut un discurs cum rar oferă, cu laude la adresa jucătorilor, care au respectat tot ce a solicitat din punct de vedere tactic.

  • CSM Slatina, în partida cu CSM Alexandria: Dincă – Mitran, Sălcianu, Mondragon (Gherghe 46’), Pisăru, D. Toma (Ţegle 70’), Matei, Ciocâlteu, Doman (Donca 90’), Marin, Dragu (Ion 70’).
    R
    ezerve neutilizate: Silveanu – C. Toma, Răsdan, D. Dragu, C-tin. Radu

Daniel Oprescu, darnic cu laudele după CSM Alexandria – CSM Slatina

Era dorită victoria la Slatina, mai ales că în runda trecută, a 4-a, a fost bifată prima înfrângere din campionat, 1-2 cu Unirea Dej, pe teren propriu. CSM Slatina intră în pauza pentru meciurile echipelor naționale cu moral, dar Daniel Oprescu vrea să dispute o partidă de verificare săptămâna următoare, cel mai probabil la finalul ei.

În primul rând, este o schimbare de atitudine faţă de etapa trecută. Mă bucur că săptămâna aceasta am reuşit să reglăm problemele pe care le-am arătat cu Unirea Dej. Din punct de vedere tactic, de data aceasta, am respectat tot ceea ce ne-am propus.

Am fost primii la minge, nu le-am dat adversarilor şansa să-şi creeze ocazii, am avut situaţii de poartă, iar în cele din urmă am reuşit să marcăm. Repet, mă bucur de atitudinea arătată, acolo s-a făcut diferenţa.

În continuare sunt supărat, dacă făceam un egal cu Unirea Dej, era altceva. Trebuie să înțeleagă toată lumea că în acest sistem competițional e important să nu pierzi. Dacă și câștigi, e extraordinar. E foarte important cum începi sezonul, mai ales când întâlnești echipe mai jos decât tine”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu, conform News Flux și Sport Total FM.

CSM Slatina, duel cu CSC Șelimbăr în etapa 6 de Liga 2

Acum, după cum spuneam, CSM Slatina ocupă locul 5 în Liga 2 după cinci etape, cu 8 puncte, în timp ce viitoarea adversară, CSC Șelimbăr, va juca marți în actuala rundă, pe teren propriu, cu Steaua.

CSM Slatina are două victorii (3-1 cu CS Tunari și 1-0 cu CSM Alexandria), două remize (0-0 cu Chindia Târgoviște și 1-1 cu Metaloglobus) și o înfrângere (1-2 cu Unirea Dej) în actualul sezon de Liga 2.

Încă nu suntem așa cum vrem, dar vom ajunge unde ne dorim. Până atunci, e important să luăm puncte în acest campionat, cu acest sistem al Ligii 2. Suntem mulțumiți de lot, ținând cont de buget. Noi facem lucrurile cu cap, nu sărim calul cu salariile, nu vrem să intrăm în hora din Liga 2”, a mai spus antrenorul formației din Slatina.

Foto: CSM Alexandria

https://liga2.prosport.ro/seria-1/grigore-turda-si-costinel-tofan-nu-mai-vor-la-cfc-arges-19283510

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romario-moise-si-catalin-hlistei-au-semnat-cu-concordia-19283499

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-5-liga-2-19283414

Andrei PASCU 02 Sep. 2023, 16:47 Liga 2
Pe aceeași temă