CSM Slatina, start lansat în Liga 2! A învins la scor Concordia Chiajna, dar Daniel Oprescu a surprins la finalul jocului de la Buftea

Andrei PASCU 06 Aug. 2022, 14:43 Liga 2

Victorie total neașteptată obținută de CSM Slatina la debutul în Liga 2, în prima etapă a noului sezon. Oltenii, recent-promovați, au trecut de o manieră clară de Concordia Chiajna, în deplasare, la Buftea, cu scorul de 3-0. CSM Slatina a intrat la cabine cu un avantaj de un gol.

CSM Slatina, start în forță în Liga 2! 3-0 cu Concordia Chiajna

Alexandru Sălcianu a deschis drumul formației pregătite da Daniel Oprescu spre victorie, cu reușita din minutul 28, când a punctat cu o lovitură de cap, din centrarea lui Doman. A fost 1-0 la pauză, dar CSM Slatina a continuat să atace și a marcat pentru 2-0 imediat după reluare, în minutul 46, prin Alexandru Popovici.

În fine, scorul final, 3-0, a fost stabilit de Cristinel Dinu în minutul 87, când a punctat cu o execuție frumoasă din afara careului. În ciuda diferenței clare de pe tabelă, antrenorul Daniel Oprescu a afirmat la finalul disputei că echipa sa se putea impune la un scor și mai clar.

Daniel Oprescu, antrenor CSM Slatina: ”Deocamdată, i-am prins dezorganizaţi şi am profitat”

Însă, nu a vrut să vorbească numai la superlativ și a afirmat că adversara, Concordia Chiajna, a fost prinsă într-un moment nu foarte bun și de aici se explică modul în care s-a desfășurat confruntarea.

Deocamdată, i-am prins dezorganizaţi şi am profitat, dar sunt convins că, la ce jucători au şi pretenţiile care sunt, vor pune probleme multor echipe şi se vor bate la promovare. Asta nu înseamnă că trebuie să le luăm din merite băieţilor mei, care au făcut un meci bun din toate punctele de vedere.

Ne-am organizat foarte bine tactic, am stat bine în apărare, nu le-am dat spaţii adversarilor, ne-am fructificat trei dintre ocazii, şi cred eu, fără lipsă de modestie, scorul putea fi mai mare. Este o victorie importantă din toate punctele de vedere, inclusiv pentru moral”, a declarat antrenorul Daniel Oprescu, conform Gazeta Nouă.

  • CSM Slatina, cu Concordia Chiajna: I. Pop – Pisăru (C-tin. Radu 63’), Sălcianu, M. Manea (Gherghe 57’), Mitran, D. Toma, M. Şerban, Dav. Oprescu (Trancă 63’), Doman (Necşulescu 37’), Cr. Dinu, Al. Popovici (Neicu 63’). Rezerve neutilizate: Preduț – A. Stan, Trașcu, Leață.

CSM Slatina, meci cu Steaua în etapa a 2-a

CSM Slatina are un program greu în Liga 2, iar după duelul câștigat cu Concordia Chiajna urmează să întâlnească și alți adversari cu pretenții, Steaua (etapa 2, acasă), Gloria Buzău (etapa 3, deplasare), Unirea Slobozia (etapa 4, acasă).

Abia în etapa a 5-a pare CSM Slatina că are un adversar mai apropiat de nivelul ei, pe Minaur Baia Mare. Aceasta din urmă, nou-promovată și ea în Liga 2 în această vară, a debutat în campionatul cu un eșec clar, 0-3 cu Unirea Slobozia.

(…) ”Fiecare punct contează în acest sistem competiţional, în care se joacă un singur meci, cu atât mai mult cu cât, după meciul de la Chiajna, jucăm acasă cu CSA Steaua, apoi ne deplasăm la Buzău, după care urmează meci acasă cu Slobozia.

Toate sunt echipe care se bat la play-off, cu potenţial de promovare. Pare un program infernal, dar care are şi avantaje pe care încercăm să le exploatăm”, a precizat Daniel Oprescu înaintea partidei cu Concordia Chiajna, de la Buftea.

Foto: Vasile Mihai Antonio / Sport Pictures

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 06 Aug. 2022, 14:43 Liga 2
Pe aceeași temă