CSM Slatina a mai făcut o achiziție! A anunțat aducerea unui mijlocaș, cu 24 de ore înaintea partidei cu Concordia Chiajna

Răzvan STÎNGĂ 05 Aug. 2022, 15:56 Liga 2
CSM Slatina a mai făcut o achiziție! A anunțat aducerea unui mijlocaș, cu 24 de ore înaintea partidei cu Concordia Chiajna

CSM Slatina a mai reușit o achiziție înainte de debutul în Liga 2. Nou-promovata l-a luat și pe portughezul Alexandre Oliveira, în vârstă de 21 de ani, pe care l-a prezentat vineri, 5 august, înainte de confruntarea cu Concordia Chiajna, de sâmbătă.

Oliveira evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, iar ultima dată a jucat pentru FC Noah (echipă din prima ligă din Armenia), la care a fost legitimat în perioada iulie 2020 – iulie 2022. Stagiunea trecută a bifat minute în 31 de meciuri și a punctat de trei ori.

CSM Slatina, o nouă achiziție: l-a adus pe mijlocașul portughez Alexandre Oliveira

Înainte de experiența din Armenia, noul jucător al echipei din Slatina, născut la Marinha Grande, a jucat doar în țara natală. La nivel de profesioniști a evoluat pentru ID Vieirense și Leiria.

Alexandre Oliveira, în lotul pentru Liga a II-a

Cu doar câteva zile înaintea debutului în Liga a II-a, echipa noastră a reuşit să mai perfecteze un transfer. Alexandre Miguel Simões Oliveira, mijlocaş de origine portugheză, născut 2000, se alătură lotului pregătit de Daniel Oprescu.

Alexandre Oliveira a evoluat, în stagiunile precedente, la FC Noah, echipă din prima ligă a Armeniei. Acesta este singurul stranier din lotul grupării slătinene. El va împlini, pe data de 29 august, 22 de ani”, a anunțat CSM Slatina pe pagina de Facebook.

CSM Slatina, destul de activă la capitolul veniri

La capitolul achiziții făcute în această vară, celelalte noutăți ale echipei CSM Slatina sunt portarul Ionuţ Pop (FC Hermannstadt), fundașii Ionuţ Mitran (U. Craiova) și Robert Gherghe (FC Brașov), mijlocaşii Marian Şerban (Chindia Târgovişte), Andrei Traşcu (Unirea Slobozia) și George Leață (CFR Cluj 2) și atacantul Luis Niţu (Gaz Metan Mediaş).

CSM Slatina începe Liga 2 cu Concordia Chiajna, iar apoi primește vizita Stelei

CSM Slatina are un program greu în Liga 2, după duelul de la Chiajna urmând să întâlnească și alți adversari cu pretenții, Steaua (etapa 2, acasă), Gloria Buzău (etapa 3, deplasare), Unirea Slobozia (etapa 4, acasă). Abia în etapa a 5-a pare CSM Slatina că are un adversar mai apropiat de nivelul ei, pe Minaur Baia Mare.

Niciun meci nu este uşor la nivelul Ligii a 2-a, mai ales că întâlnim o echipă ce aspiră la promovarea în Liga 1, iar sezonul trecut a susţinut barajul contra celor de la Chindia Târgovişte, pe care l-a pierdut la penalty-uri. Va fi un joc dificil, în care va trebui să fim atenţi şi concentraţi.

Fiecare punct contează în acest sistem competiţional, în care se joacă un singur meci, cu atât mai mult cu cât, după meciul de la Chiajna, jucăm acasă cu CSA Steaua, apoi ne deplasăm la Buzău, după care urmează meci acasă cu Slobozia.

Toate sunt echipe care se bat la play-off, cu potenţial de promovare. Pare un program infernal, dar care are şi avantaje pe care încercăm să le exploatăm”, a spus antrenorul Daniel Oprescu despre partida cu Concordia Chiajna.

Foto: CSM Slatina

Răzvan STÎNGĂ 05 Aug. 2022, 15:56 Liga 2
Pe aceeași temă