Remiză în Valea Domanului, între CSM Reșița și Viitorul Pandurii! Ambii antrenori au fost de acord cu scorul de pe tabelă: ”E un rezultat echitabil”

Mircea OGLINDOIU 01 Oct. 2023, 16:26 Liga 2

CSM Reșița și Viitorul Pandurii Târgu Jiu au remizat, scor 1-1, în etapa a 8-a din Liga 2. Gazdele au deschis scorul chiar în finalul primei reprize, la primul șut pe spațiul porții al meciului, prin execuția de efect a lui Mediop, care a trimis balonul în vinclu, de la 20 de metri.

Partea secundă a fost mult mai animată și s-a jucat în ritm alert.

CSM Reșița – Viitorul Pandurii s-a terminat cu remiză, 1-1, în etapa 8 de Liga 2

Gîrbiță a lovit bara laterală în minutul 48, pentru ca, două minute mai târziu, golgheterul gorjenilor să egaleze cu un șut din 12 metri, la firul ierbii, în dreapta portarului. CSM Reşiţa putea prelua conducerea în minutul 57, dar Răuță a trimis balonul, din doar cinci metri, în transversală.

Până la final nu s-a mai marcat, deși ocazii au mai existat, și partida s-a încheiat nedecisă. Ambii antrenori au declarat după meci că rezultatul este unul echitabil.

Ne doream foarte tare să câștigăm această partidă, dar n-a fost să fie. Au fost două goluri superbe, două goluri de generic, în special cel al lui Mediop, apoi un gol al lui Gîrbiță, s-a văzut calitate tehnică peste medie la acest băiat

(n.r – Gîrbiță a fost elevul lui Stoican, la Viitorul Pandurii). Dar, una peste alta, un meci echilibrat, cu ceva presiune din partea noastră spre final de joc, când puteam, cu un pic de șansă, să luăm toate cele trei puncte. Cred totuşi că e un rezultat echitabil.

Într-adevăr, am întâlnit o echipă arțăgoasă, o echipă care nu ne-a lăsat să pasăm, o echipă care a stat foarte bine în defensivă. Păcat că n-am reușit să luăm toate cele trei puncte, pentru că dorință, atitudine am văzut.

Vreau mult mai mult, ştiu că nu este ușor nici pentru băieţi acum, i-am văzut cu capetele plecate după acest egal.

A trecut și acest meci, am jucat două partide pe teren propriu şi am luat patru puncte contra unor echipe bune, dar eu ca antrenor îmi doresc mult”, a declarat antrenorul bănățenilor Flavius Stoican, conform Radio Reşiţa.

  • CSM Reșița: Rus – Bărboianu, Răuță, Rimovecz, Chera – Dudea, I. Popescu – Gomboș, Drăghiceanu (cpt.), Burlacu – Ndiaye
    Rezerve: Contra – Domil, Negru, Cristea, Ardei, Faragau, Dolghi, Szijj, Lascu
    Antrenor: Flavius Stoican

Viitorul Pandurii a ajuns la cinci remize în primele opt etape de Liga 2

În asentimentul lui Stoican a fost și antrenorul oaspeților, Călin Cojocaru:

Consider că rezultatul este echitabil. Prima repriză am intrat mai moi, am permis adversarului să vină peste noi, chiar dacă am stat foarte bine în teren și nu le-am dat spații să-și creeze ocazii.

N-am avut agresivitate, n-am recuperat mingea sus, n-am pus presiune pe poarta adversă deloc. Am făcut o singură eroare în minutul 45 şi i-am dat posibilitatea lui Mediop să se întoarcă pe piciorul stâng, iar el ne-a executat.

Repriza a doua consider că a fost, ca să zic așa, la îndemâna noastră: ne-am creat multe ocazii de gol, am avut și o bară prin Gîrbiță, am pus presiune pe adversar, i-am ținut departe de poarta noastră, cred că au ajuns în careu la noi doar prin faze fixe, prin lovituri libere lungi.

Per ansamblu, un rezultat echitabil, cred că reprizele au fost împărțite”.

  • Viitorul Pandurii: Geantă – Jozic, Mrsulja, Savu, Godja – Brînzan (cpt.), Thhonen – Andreas, Acolatse, Gîrbiță – Njoya
    Rezerve: Lupescu – Core, Pîrcălabu, Geană, Popa, Buturca, Vulpe, Croitoru, Moisie
    Antrenor: Călin Cojocaru

CSM Reșița, locul 15 în Liga 2

CSM Reșița a ajuns la 9 puncte în clasamentul Ligii 2 și este pe locul 15. Două formații mai au 9 puncte până acum, Steaua și FK Miercurea Ciuc, care sunt pe locurile 13 și 14, pentru că au golaveraje mai bune.

În runda a 9-a din Liga 2, bănățenii au meci pe teren advers, cu CS Mioveni, locul 11 cu 10 puncte.

Viitorul Pandurii, locul 9 în Liga 2

Până acum, în meciurile trecute, Viitorul Pandurii a remizat, în ordine cronologică, cu Campionii FC Argeș (0-0), Unirea Slobozia (1-1), CSC Dumbrăvița (1-1) și FK Miercurea Ciuc (1-1), iar în etapa a 3-a suferise prima și singura înfrângere stagională, scor 0-2, în deplasare, la CSM Ceahlăul. Cele două victorii din cont le-a bifat în duelurile cu Progresul Spartac, scor 2-1, și Corvinul Hunedoara, 2-1.

Gorjenii sunt pe locul 9 în Liga 2, cu 11 puncte, la egalitate cu Concordia Chiajna și CFC Argeș, care sunt pe 7 și 8, având un golaveraj mai bun.

Foto: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-csm-alexandria-gloria-buzzu-steaua-liga-2-19287172

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-si-csc-selimbar-au-remizat-fara-goluri-19287151

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-multumit-dupa-csc-dumbravita-metaloglobus-19287146

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-discutat-cu-rapid-pentru-omar-el-sawy-19287142

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-victorie-cu-csm-slatina-1-0-in-etapa-8-de-liga-2-19287134

Mircea OGLINDOIU 01 Oct. 2023, 16:26 Liga 2
Pe aceeași temă