CSM Reșița și Marius Măldărășanu, la un pas să bată palma! Antrenorul, prezent la eșecul cu ”FC U” Craiova, a fost dorit și înaintea lui Alin Minteuan dar a refuzat din cauza unor probleme peste care nu a putut trece

Răzvan STÎNGĂ 29 Mar. 2021, 16:53 Liga 2
CSM Reșița și Marius Măldărășanu, la un pas să bată palma! Antrenorul, prezent la eșecul cu ”FC U” Craiova, a fost dorit și înaintea lui Alin Minteuan dar a refuzat din cauza unor probleme peste care nu a putut trece

CSM Reșița a pierdut meciul cu U Craiova 1948 SA, de duminică, scor 0-2, din ultima etapă a sezonului regular, astfel că intră în play-out cu numai 19 puncte în 19 partide și trebuie să tragă tare pentru salvarea de la retrogradare.

Marius Măldărășanu, prezent la meciul dintre CSM Reșița și ”FC U” Craiova 

În acest moment, echipa nu are nici antrenor, dar este pe cale să numească unul. La partida cu oltenii, la stadion a fost prezent Marius Măldărășanu și, în acest moment, el este favoritul principal să preia postul lăsat liber de Alin Minteuan. A văzut de la fața locului eșecul cu ”FC U” Craiova, ceea ce nu poate duce cu gândul decât la faptul că părțile sunt foarte aproape să bată palma, dacă nu au făcut-o deja.

Măldărășanu este liber de contract de o bună perioadă de timp, din vara anului trecut, când, după anumite neînțelegeri cu conducerea Metaloglobusului, contractul nu a mai fost prelungit, deși lucrurile păreau clare într-un moment.

Marius Măldărășanu a fost pe lista Reșiței și înainte de numirea lui Alin Minteuan 

Cu Marius Măldărășanu antrenor, Metaloglobus a obținut cea mai bună clasare din istoria sa: locul 7 în Liga 2. Cu toate acestea, el a rămas pentru o bună perioadă de timp fără angajament, însă acum pare decis să meargă la o echipă unde are o situație greu de gestionat.

CSM Reșița nu este pe urmele lui Măldărășanu pentru prima dată. El a mai fost contactat chiar înainte de instalarea lui Alin Minteuan. La momentul respectiv, Liga2.ro a aflat că ar fi fost anumite aspecte legate de echipă peste care nu era dispus să treacă. Așa a fost și cazul altor ”principali” contactați, Cristian Lupuț și Adrian Mihalcea.

S-a discutat și cu Lupuț, și cu Măldărășanu, și cu Mihalcea. Până la urmă s-a mers pe varianta Alin Minteuan, dar au fost mai multe aspecte pentru care s-a apelat la mai multe variante. Pe lângă poziția din clasament, care era una destul de joasă, și jocul echipei arăta multe deficiențe. Mai e vorba și de altă problemă la echipă și asta a contat foarte mult”, spuneau sursele Liga2.ro, după numirea lui Minteuan.

Zilele trecute, Cristian Bobar, președintele echipei din Reșița, chiar a confirmat faptul că există negocieri cu anumiți antrenori și că în perioada următoare va fi ales unul.

La cârma echipei se află Călin Cheregi. Nu ascund faptul că după demisia lui Alin Minteuan căutăm o soluţie cât mai bună pentru banca tehnică, pentru a avea un proiect pe termen mai lung. Bineînţeles, primul obiectiv este să salvăm echipa de la retrogradare şi apoi să construim o echipă cu care să nu mai trecem prin emoţiile de acum.

Când va fi cazul, noul antrenor va fi prezentat oficial, dar în momentul de faţă sunt doar discuţii, nu este niciun nume concret. Eu, sincer, îmi doresc un antrenor cât mai repede, dar un antrenor care să poată scoate echipa din situaţia asta, pentru că există probabil şi un blocaj mental, şi trebuie redresată corabia, ca să spun aşa”, a declarat Cristian Bobar, zilele trecute, citat de Radio Reșița.

CSM Reșița, repartizată în Grupa B a play-out-ului Ligii 2 

Indiferent că Marius Măldărășanu va fi alesul sau alt antrenor, va fi o situație extrem de dificilă de gestionat în Valea Domanului. CSM Reșița are nevoie de un parcurs cât mai bun în grupa de retrogradare, în cele șase meciuri programate, pentru a scăpa de zona roșie.

CSM Reșița face parte din Grupa B a play-out-ului, alături de Viitorul Pandurii, Petrolul, SCM Gloria Buzău, Concordia Chiajna, Unirea Slobozia și Aerostar Bacău.

În prima etapă va primi vizita Petrolului.

Foto: Justinel Stăvaru și Leczki Jozsi/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-e-categoric-dupa-victoria-obtinuta-de-fc-u-craiova-la-resita-obiectivul-nostru-e-promovarea-in-liga-1-cum-vede-lupta-la-play-off-dupa-primul-succes-d-19176600

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-viitorul-pandurii-scm-gloria-buzau-concordia-chiajna-unirea-slobozia-csm-resita-si-aerostar-bacau-isi-afla-astazi-programul-din-play-out-ul-ligii-2-tragerea-la-sorti-are-loc-la-ora-11-19176570

https://liga2.prosport.ro/seria-1/componenta-celor-doua-grupe-de-play-out-ale-ligii-2-farul-da-peste-u-cluj-iar-petrolul-intalneste-viitorul-pandurii-si-concordia-cand-se-stabileste-programul-jocurilor-19176388

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-dunarea-calarasi-cs-mioveni-rapid-fk-csikszereda-si-asu-poli-isi-afla-astazi-programul-din-play-off-ul-ligii-2-tragerea-la-sorti-are-loc-la-ora-1100-19176565

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Mar. 2021, 16:53 Liga 2
Pe aceeași temă