EXCLUSIV | Alin Minteuan nu a fost singura variantă pentru CSM Reșița. Cel puțin alți trei antrenori au fost contactați, dar au refuzat din același motiv

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 23 Nov. 2020, 18:42 Actualizat: 23 Nov. 2020, 18:47 Liga 2
EXCLUSIV | Alin Minteuan nu a fost singura variantă pentru CSM Reșița. Cel puțin alți trei antrenori au fost contactați, dar au refuzat din același motiv

CSM Reșița l-a numit antrenor pe Alin Minteuan după câteva etape în care, în urma demisiei lui Alexandru Pelici, a fost condusă de interimarul Cătălin Cheregi. Timpul destul de îndelungat de care conducerea a avut nevoie să aleagă noul șef al băncii tehnice ar putea fi reprezentat și de variantele pe care clubul le-a mai avut în vederi. Pe listă s-au mai aflat cel puțin alte trei variante.

CSM Reșița a mai avut și alți antrenori pe listă: Măldărășanu, Lupuț și Mihalcea 

Liga2.ro a aflat că în discuțiile purtate în birourile clubului, între conducători, s-au mai vehiculat și numele lui Marius Măldărășanu, Cristian Lupuț și Adrian Mihalcea. Chiar s-a vorbit cu cei trei, dar în cele din urmă s-a ajuns la un acord cu antrenorul mai sus amintit, Alin Minteuan.

Liga2.ro are informații că au fost mai multe motive pentru care antrenorii cu care s-au purtat negocieri nu au fost foarte tentați să vină la Reșița. Printre acestea se număra situația nu foarte bună prin care trecea echipa la momentul respectiv în Liga 2, dar și o anumită problemă, se pare, destul de importantă din cadrul echipei.

S-a discutat și cu Lupuț, și cu Măldărășanu, și cu Mihalcea. Până la urmă s-a mers pe varianta Alin Minteuan, dar au fost mai multe aspecte pentru care s-a apelat la mai multe variante. Pe lângă poziția din clasament, care era una destul de joasă, și jocul echipei arăta multe deficiențe. Mai e vorba și de altă problemă la echipă și asta a contat foarte mult”, au spus sursele Liga2.ro.

Marius Măldărășanu, Cristian Lupuț și Adrian Mihalcea sunt liberi de contracte, așa cum era și Alin Minteuan înainte să semneze cu CSM Reșița. Măldărășanu s-a despărțit de Metaloglobus în luna mai, Lupuț de Aerostar Bacău în luna septembrie, iar Mihalcea este fără angajament din iulie, după ce a rezistat pe banca lui Dinamo doar șapte meciuri.

CSM Reșița, șase puncte în patru meciuri cu Alin Minteuan antrenor 

CSM Reșița pare că a luat o decizie bună prin numirea lui Alin Minteuan, pentru că echipa și-a mai revenit cât de cât. A disputat patru meciuri cu noul ”principal” pe banca tehnică, perioadă în care a adunat două victorii (1-0 cu ”U” Cluj și 2-1 cu Concordia Chiajna) și două eșecuri (0-1 cu CS Mioveni și 0-1 cu Farul). În urma celor două victorii, echipa a mai urcat în clasament, fiind acum pe locul 16, cu 14 puncte în 12 meciuri.

Reșițenii vor juca în etapa a 14-a cu Rapid, în deplasare.

Foto: Miruna Mihancea

 

 

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 23 Nov. 2020, 18:42 Actualizat: 23 Nov. 2020, 18:47 Liga 2
Pe aceeași temă