CSM Reșița a spart ”gheața” și a câștigat primul meci acasă după mai bine de un an. Alin Minteuan: ”Jucătorii erau rupţi de obosiţi, loviţi, murdari. Au muncit pentru această victorie”

Andrei PASCU 13 Nov. 2020, 10:59 Liga 2

CSM Reșița a reușit în restanța din etapa a 10-a a Ligii 2, cu Concordia Chiajna (scor 1-0), prima victorie stagională de pe teren propriu în acest sezon. Meciul a fost tranșat de o reușită din prima repriză a lui Cristian Danci.

Antrenorul Alin Minteuan i-a lăudat pe jucători după partidă, menționând că aceștia au reușit să pună în practică tot ce le-a cerut de când a venit la echipă.

Pentru CSM Reșița a fost prima victorie acasă după opt partide în care a scos cel mult egaluri. Ultimul succes data din octombrie anul trecut, când se impunea cu 2-1 împotriva celor de la SCM Gloria Buzău.

Alin Minteuan: ”Efectiv, am îmbătrânit cu un an la acest meci” 

Alin Minteuan crede că la baza victoriei cu Concordia Chiajna a stat determinarea, pentru că până acum nu a avut timp să se axeze prea mult pe filozofia sa despre fotbal. La finalul partidei le-a ținut și un discurs motivațional jucătorilor, chiar pe teren.

”O victorie muncită, mi-a plăcut ce am văzut. Mi-a plăcut, în primul rând pentru că asta le-am cerut de când am venit aici: să aibă determinare, să se sacrifice pentru victorie, pentru că fără asta nu ai cum să câştigi nimic. Chiar imediat după meci le-am spus acest lucru, i-am strâns în cerc şi le-am cerut să se uite unul la celălalt şi să vadă cum arată fiecare. Erau rupţi de obosiţi, erau loviţi, erau murdari pe şorturi, pe tricouri, asta înseamnă că au muncit pentru această victorie.

Este bine că am ajuns să jucăm până la urmă, este normal ca punctele să se câştige pe teren şi eu mă bucur că am reuşit să facem acest lucru. Efectiv, am îmbătrânit cu un an la acest meci”, a declarat Alin Minteuan, citat de Caraș Online.

 

 

 

Totodată, după fluierul final, suporterii prezenți pe dealul pe care e construită tribuna a doua a stadionului ”Mircea Chivu”, cât și jucătorii, i-au cântat la mulți ani lui Alin Minteuan, care ieri a împlinit 44 de ani.

Pentru Minteuan, acesta a fost primul meci în care a condus CSM Reșița ca antrenor în Valea Domanului, debutând astfel cu o victorie. Debutul propriu zis s-a produs runda trecut, la CS Mioveni, unde s-a pierdut cu 1-0.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSM Reșița, meci cu Universitatea Cluj în etapa a 12-a

Partida dintre CSM Reșița și Concordia Chiajna a fost tranșată de reușita lui Cristian Danci din minutul 28. Ilfovenii au terminat meciul în inferioritate numerică, pentru că Stelian Cucu a fost eliminat în minutul 90, după al doilea cartonaș galben.

Victoria a dus-o pe CSM Reșița pe locul 16 în Liga 2, cu 11 puncte. De partea cealaltă gruparea din Chiajna se situează pe poziția a 17-a, cu 9 puncte. În etapa a 12-a reșițenii vor primi vizita celor de la Universitatea Cluj, iar Concordia Chiajna merge la Miercurea Ciuc, pentru confruntarea cu FK Csikszereda.

Foto: Miruna Mihancea

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-restanta-csm-resita-concordia-chiajna-se-disputa-astazi-de-la-ora-1400-dupa-ce-ieri-n-a-mai-avut-loc-iar-frf-l-a-reprogramat-a-doua-oara-19157042

https://liga2.prosport.ro/seria-1/debutul-etapei-a-12-a-a-ligii-2-amanat-meciul-dunarea-calarasi-turris-oltul-a-fost-reprogramat-din-cauza-focarului-de-la-echipa-din-turnu-magurele-19157156

https://liga2.prosport.ro/seria-1/partida-buzaului-cu-recea-ar-fi-fost-amanata-din-cauza-a-patru-teste-posibil-neconcludente-maramuresenii-au-doua-cazuri-si-inaintea-meciului-cu-unirea-slobozia-dar-acum-se-joaca-19157139

Andrei PASCU 13 Nov. 2020, 10:59 Liga 2
Pe aceeași temă