CS Timișul Șag, aproape a făcut setul cu Magica Balta Caransebeș și este ca și promovată în Liga 3. Srgian Luchin: ”Ca joc, sunt un pic dezamăgit”

Anda DELIU 17 Jun. 2024, 10:39 Liga 4
CS Timișul Șag, aproape a făcut setul cu Magica Balta Caransebeș și este ca și promovată în Liga 3. Srgian Luchin: ”Ca joc, sunt un pic dezamăgit”

Campioana Ligii 4 Timiș, CS Timișul Șag, e deja cu un picior în Liga 3 după victoria cu scorul de 5-1 din meciul tur, disputat pe terenul omoloagei din Caraș-Severin Magica Balta Caransebeș.

În mare parte, echipa antrenată în fapt de Srgian Luchin, care încă nu are carnetul cerut de regulament, a dominat clar jocul din cartierul Balta Sărată a Caransebeșului, chiar fără să se întrebuințeze prea mult, doar din ”talent”, în condițiile în care toți jucătorii de câmp au ștate vechi la eșaloanele superioare: 1, 2 și 3.

Magica Balta, cu ”recuzita” galeriei, Șagul, cu fotbalul

Suporterii gugulanilor au aruncat la începutul meciului cu role de hârtie și au aprins torțe în culorile alb și verde. Însă favoriții lor nu prea au avut cu ce să-i răsplătească.

Din minutul 17, Octavian Drăghici a deschis scorul pentru timișeni. Diferența a crescut din minutul 33, la o fază la care Duțescu a trimis balonul în spate și, pentru că nu a fost pe aceeași lungime de undă cu propriul portar, s-a dus în poartă.

La pauză s-a intrat cu 3-0, după o fază din minutul 41, când Drăghici a trimis în bară, iar Petre Ivanovici a reluat în plasă.

Ambulanța a intrat pe teren pentru un spectator

Diferența a crescut în continuare pentru timișeni în al doilea mitan. Din minutul 59, scorul a devenit 4-0 pentru Timișul, după o altă reușită a lui Ivanovici.

Diferența putea crește, dar, în minutul 72, portarul Petruț a apărat un penalty executat de Drăghici. Atacantul a mai avut o bară, însă gazdele au reușit, totuși, golul de onoare în minutul 88. A fost de la punctul cu var, marcat de Adrian Megheleș.

În prelungiri, Cristian Podină a înscris ultimul gol pentru echipa din Șag.

Imediat după, unui spectator din tribuna galeriei i s-a făcut rău, iar ambulanța a intrat pe teren ca să ajungă cât mai ușor la persoana cu probleme. Ulterior, arbitrul a mai ținut două minute jocul și a pus punct partidei.

  • Magica Balta Caransebeș: Petruț – Duțescu, Birtea (Străin 67’), Dragomir, Feneș, Derbac, Frenț (Crăciun 46’), Megheleș, Arjocan, Bona (Stancu 86’), Dovlete
    Antrenor: Petre Bona
  • CS Timișul Șag: Bota – Lungu, O. Semeniuc (Șiel 62‘), Podină, Taub, Briciu, Munteanu (Petruș 76’), Ivanovici, Făgărășanu (Gologan 86’), Zaluschi (Bîrză 76’), Drăghici
    Antrenor: Srgian Luchin

N-a știut să piardă! ”Principalul” echipei campioane din Caraș nu a vrut să dea declarații

Petre Bona nu a vrut să dea declarații după așa un scor, așa că a vorbit secundul Patriciu, care, aparent, e și director de imagine la Magica Balta.

”Din păcate, a fost o înfrângere la scor. Acesta e nivelul. Băieții au dat tot ce au putut. Mergem înainte, cu bune, cu rele. Ne pregătim în continuare, nu cedăm. Chiar dacă ultimele vorbe din oraș sunt că ne desființăm. O să continuăm. Învățăm din greșeli. Sperăm să fie mai bine. (n.r. – întrebat dacă autogolul a fost un moment psihologic) Oarecum. (n.r. – întrebat dacă aceasta e diferența între cele două campionate județene)Părerea mea este că e diferență foarte mare. La retur mergem să jucăm, să câștigăm, să încercăm. E un rezultat dureros, dar mergem înainte”, a precizat Patriciu Bona.

Srgian Luchin a vrut tiki-taka din partea Timișului Șag!

Fostul internațional Srgian Luchin ar fi vrut ca echipa sa, CS Timișul Șag, să aibă un joc mai elaborat. Deocamdată, el e trecut ca jucător pe raport, pentru că nu a obținut carnetul de antrenor.

”Știam diferența de valoare. Mă așteptam să facem un prim pas important pentru îndeplinirea obiectivului nostru. Sunt mulțumit de scor, dar nu și de joc. Am suferit în multe momente. Nu mi-a plăcut construcție, mai ales începutul de joc. Am început cu mingi lungi, ceea ce nu am pregătit pentru meciul acesta. Diferența cred că s-a făcut la calitatea jucătorilor, diferența de valoare. Am avut execuții bune la finalizare, dar cam atât. Ca joc, sunt un pic dezamăgit. O pun și pe seama faptului că am jucat acum patru zile un meci important în cupă cu Lugojul. Am jucători înaintați în vârstă. Refacerea e mult mai greoaie față de jucătorii tineri. O pun și pe seama faptului că am avut un retur foarte lung, 20 de echipe. Un campionat lung. Eu sunt obosit și epuizat, dar mai jucătorii. Din punct de vedere fizic n-am arătat așa cum mi-am dorit. Automat, și ca joc. Vom regla și aceste aspecte și meciul-retur îl vom aborda cu aceeași seriozitate. Eu știu ce poate echipa aceasta și jucătorii mei. Cu siguranță îmi doream o posesie mult mai prelungită a noastră, cu faze mult mai clare de atac, nu cu execuții individuale. Primul examen de carnet îl am în luna iulie. O luăm pas cu pas, și școala aceasta are rolul ei. Multe lucruri credeam că le știu și a fost o palmă pentru mine. Am învătat multe lucruri și cu siguranță mă vor ajuta pe viitor. Sper să au primul examen și apoi să iau acea drogare, să pot să fiu prezent pe banca echipei”, a declarat Luchin.

Returul meciului dintre Magica Balta Caransebeș și CS Timișul Șag se va juca de Rusalii la Șag, la data de 23 iunie, de la ora 17:30.

Anda DELIU 17 Jun. 2024, 10:39 Liga 4
Pe aceeași temă