CSM Reșița a început comercializarea abonamentelor pentru sezonul de Liga 2. Liderul galeriei se ocupă de acest proces: ”Îmi faceți o surpriză?”

Marius ANGHEL 16 Jun. 2023, 12:59 Liga 2
CSM Reșița a început comercializarea abonamentelor pentru sezonul de Liga 2. Liderul galeriei se ocupă de acest proces: ”Îmi faceți o surpriză?”

CSM Reșița s-a întors în Liga 2 după doi ani, iar clubul condus de Cristian Bobar întârzie să anunțe în mod public primele concluzii ale sezonului trecut sau să comunice planurile de viitor, când se reunește sau unde se va pregăti.

Momentan, trupa bănățeană e cu gândul la bani și a comunicat prețul celor două tipuri de abonamente pe care le poate pune la dispoziția suporterilor. L-a însărcinat cu această problemă, ca de obicei, pe liderul de galerie Marcel Gușcă!

200 și 300 de lei, abonamentele pentru sezonul de Liga 2 scoase la vânzare de CSM Reșița

Pentru ediția 2023-2024 de Liga 2, echipa din Reșița a și demarat procesul de vânzare a abonamentelor. Sunt două tipuri, la prețuri de 200 și 300 de lei, cele mai scumpe fiind la lojă.

Cel care se ocupă de vânzarea abonamentelor este liderul galeriei Guardia Ultra, Marcel Gușcă. Acesta anunța joi seară, la scurt timp după anunțul privind abonamentele, că au fost rezervate deja 60 de ”carduri”.

”În 3 ore ați rezervat 60 de carduri. Asta înseamnă deja 12000 lei pentru culori.
Campania continuă încă două săptămâni, timp suficient să «batem toba»
Haideee!”, a scris Gușcă pe pagina sa de Facebook, tot acesta anunțând că prețul unui bilet la viitoarele meciuri de Liga 2 din Valea Domanului costă 20 de lei.

Liderul suporterilor reșițeni și-a propus să vândă 500 de abonamente. ”Personal m-am gândit că putem cumpăra 500. Dacă cumpărăm 500 în club intră rapid 20000 euro. Îmi faceți o surpriză și cumpărăm mai multe? Cine vrea???”, a mai scris Gușcă.

”Gruparea GUARDIA ULTRA vine în sprijinul clubului și dă startul achiziționării de abonamente pentru sezonul 2023 – 2024!
Suporterii CSM-isti pot să își rezerve un abonament printr-un mesaj privat pe pagina Guardia Ultra sau pot să ia legătura direct pe Facebook Gusca Silviu Marcel.
Prețurile pentru abonamente sunt următoarele:
200 de lei – abonament pentru tot sezonul
300 de lei – abonament lojă pentru tot sezonul
Haide împreună să fim alături de clubul fanion al Banatului de Munte în următorul sezon!”, a fost comunicatul clubului din Reșița privind abonamentele.

CSM Reșița nu are drept de promovare în prima ligă

La jocul retur cu CSM Deva, în care s-a consemnat promovarea în Liga 2, în tribunele stadionului ”Mircea Chivu” din Reșița ar fi fost aproximativ 8.000 de spectatori, potrivit estimării FRF.

După încheierea barajului de promovare, primarul Reșiței, Ioan Popa, vorbea despre un buget de 2-3 milioane de euro și declara pentru Liga2.ro că este în negocieri cu Veolia, fostul partener finanțator al Petrolului, pentru o asociere, dar și pentru a încerca o ”privatizare” a clubului. Acum, CSM Reșița este un club de drept public, fără drept de promovare în prima ligă.

”Una din condiții era să promovăm în Liga 2. Veolia este o companie foarte mare, care are acțiuni în fotbal, inclusiv în fotbalul francez și suntem în discuții cu ei. Intrăm în negocieri cu ei, împreună cu direcțiile juridice ale noastre, ale lor, să vedem în ce măsură putem colabora în viitor, în Liga 2. (…) Noi putem duce echipa singuri în Liga 2, dar iată ce s-a întâmplat la Steaua, la Dej (n.r. – Dejul nu are nicio problemă de acest fel, din cauza formei de organizare a clubului. Altele au fost problemele care un i-au adus licența de primă ligă). Nu poți promova în Liga 1 decât dacă ești o entitate de drept privat”, a declarat, pentru Liga2.ro, primarul Ioan Popa.

Călin Cheregi a anunțat puține schimbări în lotul de jucători: ”Avem un nucleu bun”

CSM Reșița a disputat ultimul joc oficial din sezonul recent încheiat în data de 7 iunie, returul barajului cu CSM Deva. Antrenorul Călin Cheregi susținea într-o intervenție la emisiunea ”În prelungiri” de la TVR Timișoara că va suna adunare după două săptămâni de vacanță. Preciza și faptul că încă nu a fost stabilit un cantonament, însă preferă să îl conducă pe plan local.

”Nu țin neapărat să plecăm, pentru că la Reșița sunt condiții bune ca să desfășurăm prima parte de pregătire. Avem condiții bune, zic eu, ca să facem ceea ce ne planificăm să stăm acasă. Avem condiții decente și nu țin neapărat să plecăm”, a spus Cheregi, care transmitea și faptul că stadionul a intrat într-un proces de renovare pentru omologarea pentru Liga 2: ”Stadionul a început să reintre într-un proces de refacere a acelor locuri care, într-adevăr, nu permit spectatorilor accesul.”

Antrenorul orădean a mai spus în emisiunea de la TVR Timișoara că CSM Reșița nu va face multe schimbări în lot, cât și faptul că obiectiv este acela de a se menține în Liga 2.

”În primul an, nu avem condiții stabilite pentru obiectivul de performanță. Ceea ce ne interesează cel mai mult în acest moment este să identificăm doi sau trei jucători care să ne ajute în ceea ce urmează, pentru că, din punctul meu de vedere, avem un nucleu bun de jucători, un mixt foarte bun între jucătorii cu experiență și acești copii tineri, dar suntem conștienți de faptul că mai avem nevoie de minimum încă trei jucători pentru a putea să avem un parcurs normal la Liga a 2-a în primul an”, a spus Cheregi.

”De la începutul acestui proiect, singura mea condiție, pe care am pus-o, a fost că îmi doresc să lucrez doar cu juniori din Centrul nostru. Cred că am fost printre puținele cluburi care nu am adus niciun junior din țară și pe această cale vreau să le mulțumesc copiilor pentru că au avut niște răspunsuri foarte frumoase”, a mai declarat antrenorul echipei CSM Reșița începând din vara anului 2022, după ce se rata promovarea, pe teren propriu, la lovituri de departajare, în fața celor de la CSC Dumbrăvița.

Foto: Miruna Mihancea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primarul-resitei-reactie-despre-implicarea-la-echipa-nou-promovata-in-liga-2-a-fostului-partener-finantator-al-petrolului-19274759

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sarbatoare-mare-la-resita-dupa-promovarea-in-liga-2-calin-cheregi-dupa-succesul-in-fata-devei-stiam-simteam-ca-acasa-cu-atatia-spectatori-nu-putem-rata-era-inadmisibil-19274594

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-si-foto-peste-30-000-de-spectatori-au-asistat-la-meciurile-de-baraj-de-promovare-in-liga-2-a-fost-nebunie-la-hunedoara-si-piatra-neamt-dar-nici-resita-nu-s-a-lasat-mai-prej-19274471

Marius ANGHEL 16 Jun. 2023, 12:59 Liga 2
Pe aceeași temă