Echipele din Liga 2, amicale tari, cu forțele SuperLigii! CSM Alexandria, Metaloglobus, Unirea Dej și Chindia și-au programat teste puternice

Andrei PASCU 07 Sep. 2023, 20:21 Liga 2
Echipele din Liga 2, amicale tari, cu forțele SuperLigii! CSM Alexandria, Metaloglobus, Unirea Dej și Chindia și-au programat teste puternice

Echipele din Liga 2 nu iau pauză nici în weekendul în care sunt programate partidele naționalelor, iar întrecerea este oprită. Câteva au reușit să programeze meciuri amicale importante, cu formații din SuperLiga României.

CSM Alexandria, Unirea Dej, Metaloglobus, Chindia Târgoviște sau CSM Reșița sunt câteva dintre grupările din Liga 2 care au reușit să programeze teste de calibru, în care pot face anumite reglaje pentru abordarea confruntărilor din campionat.

CSM Alexandria are amical de lux cu FCSB

Astfel, CSM Alexandria, nou-promovată în liga secundă în vară, a anunțat pe pagina de Facebook că va juca, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 11.00, o partidă de verificare contra vicecampioanei României, FCSB. Întâlnirea va avea loc la baza de pregătire a bucureștenilor, din Berceni.

Amical de lux cu FCSB
În pauza competițiilor interne, prilejuită de meciurile echipei naționale, CSM Alexandria va susține un amical cu una dintre cele mai puternice formații din România, FCSB.
Partida va avea loc sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 11.00, la Baza Arcom din Berceni.
FCSB nu se va putea baza, logic, pe jucătorii selecționați la loturile naționale.
Hai CSM Alexandria!”, a notat CSM Alexandria, antrenată de Ștefan Odoroabă, pe Facebook.

Unirea Dej, amical cu Universitatea Cluj

Unirea Dej a reușit și ea să programeze un test important, cu Universitatea Cluj. Dacă până acum, aproape în fiecare pauză competițională, dintre sezoane, de iarnă sau pentru meciurile naționalelor, Unirea Dej întâlnea destul de des CFR Cluj, de această dată va juca împotriva celeilalte echipe din oraș, Universitatea Cluj, pregătită de Ioan Ovidiu Sabău.

Un moment bun pentru Dacian Nastai să încerce să pună la punct detaliile negative din defensivă, mai ales că în runda trecută, a 5-a de Liga 2, Unirea Dej a pierdut cu 2-4 contra Gloriei Buzău, după ce a condus cu 2-0 la pauză.

În pauza competițională prilejuită de meciurile naționalelor, vom disputa o partidă de verificare împotriva FC Universitatea Cluj (locul 13, Superliga României)
 “U” Cluj vs. FC Unirea Dej
Sâmbătă, 9 septembrie 2023
Ora 11:00
Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu”, a notat Unirea Dej.

Metaloglobus, în căutare de antrenor, joacă cu Rapid

Metaloglobus a reușit și ea să programeze un meci amical cu o formație din prima divizie.

Conform informațiilor Liga2.ro, echipa care își caută antrenor acum, în urma rezilierii acordului cu antrenorul Eusebiu Tudor, a programat un duel cu Rapid, tot sâmbătă, la fel ca Universitatea Cluj și CSM Alexandria.

CSM Reșița, mai cu moț. Joacă cu FCU Craiova FC și ”U” Cluj

Nou-promovata în Liga 2 CSM Reșița e mai cu moț. Ea și-a programat două amicale cu echipe din prima ligă în finalul acestei săptămâni.

Vineri, de la ora 16:30, trupa preluată de două etape de Flavius Stoican merge la Craiova pentru a o întâlni pe FCU 1948 Craiova FC SA, echipa lui Adrian Mititelu, cea care din această săptămână are această nouă denumire, față de U Craiova 1948 SA. Jocul are loc la baza sportivă a echipei din prima ligă.

Ulterior, duminică, trupa din Valea Domanului va ajunge la Alba Iulia, pe stadionul Cetate, pentru a juca împotriva Universității Cluj, de la ora 11:30.

Chindia putea întâlnit acasă Petrolul, dar vor juca la Strejnic

În fine, și Chindia Târgoviște are test important la finalul acestei săptămâni. Duminică, de la ora 11:00, o va întâlni la Strejnic, lângă Ploiești, pe Petrolul Ploiești, a 5-a clasată în SuperLigă.

Echipa antrenată de Vasile Miriuță și care se laudă pe Facebook că este lider în acest sezon de Liga 2 privind numărul de spectatori strânși la meciurile de acasă a avut posibilitatea să aducă Petrolul în fața propriilor spectatori, dar a preferat să meargă în altă parte pentru a nu uza gazonul stadionului ”Eugen Popescu”, mai ales că joi, pe acesta s-a desfășurat amicalul dintre România U20 și Cehia U20 (scor 2-0).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-o-plecare-si-o-venire-19284086

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-l-a-semnat-pe-iulian-anca-trip-19284091

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-amicale-cu-fcu-craiova-si-u-cluj-19283968

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-oradea-meciuri-tari-in-grupele-de-cupa-romaniei-19284079

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-istrate-sebastian-radu-si-tudor-tenica-au-semnat-cu-progresul-spartac-19284061

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/grupele-si-meciurile-din-faza-grupelor-cupei-romaniei-19283966

Andrei PASCU 07 Sep. 2023, 20:21 Liga 2
Pe aceeași temă