CSC Șelimbăr s-a răzgândit din nou! Nu mai joacă la Cisnădie meciul cu CS Mioveni și are un mesaj pentru fanii săi: ”Hai să sărbătorim împreună calificarea în play-off!”

Marius ANGHEL 27 Feb. 2024, 16:25 Liga 2
CSC Șelimbăr s-a răzgândit din nou! Nu mai joacă la Cisnădie meciul cu CS Mioveni și are un mesaj pentru fanii săi: ”Hai să sărbătorim împreună calificarea în play-off!”

CSC Șelimbăr a început anul 2024 cu o victorie în primul meci oficial, 3-0 la Târgu Jiu cu Viitorul Pandurii, și, totodată, a obținut calificarea matematică în play-off-ul Ligii 2.

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu mai are trei meciuri de disputat în sezonul regular, dintre care pe două trebuie să le organizeze, iar apoi urmează zece etape în play-off, unde va activa fără să poată promova, forma sa juridică interzicându-i accesul în prima ligă.

Pentru următorul joc de ”acasă”, clubul a optat să-l organizeze pe un alt stadion față de unde și-a desfășurat majoritatea meciurilor din acest sezon. Pe CS Mioveni o va întâlni pe stadionul Municipal din Sibiu, nu la Cisnădie, așa cum spunea, zilele trecute, președintele Remus Șerban.

CSC Șelimbăr organizează la Sibiu meciul cu CS Mioveni, primul oficial de acasă din 2024

Entuziasmați de obținerea matematică a accederii în play-off-ul Ligii 2, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular, însă deloc surprinzătoare, ținând cont de distanța dintre echipă și urmăritoare, cei de la CSC Șelimbăr s-au decis să nu mai organizeze primul meci oficial de acasă din 2024 pe stadionul din Cisnădie, unde a jucat în mare parte în această ediție de campionat și unde anunțase că va continua cel puțin în următoarele două partide. Ci să îl mute pe stadionul Municipal din Sibiu, lucru pe care l-a și reușit.

Astfel, liderul Ligii 2 după 16 etape a transmis că partida de duminică, de la ora 12:00, cu CS Mioveni, va avea loc la Sibiu. Prin acest anunț, micuța echipă din comuna de lângă municipiul de reședință al județului Sibiu speră să atragă câți mai mulți spectatori în tribune, să celebreze împreună marea performanță obținută în acest sezon.

”Hai să sărbătorim împreună calificarea în Play-Off și să ne bucurăm de un nou meci al Călăreților Roșii
CSC 1599 Selimbar vs. CS Mioveni
Campionat Liga a 2-a, Etapa a 17-a
Duminică, 3 Martie
Ora 12:00
Stadionul Muncipal Sibiu
Bilete dispobilile aici: https://bit.ly/3UOj8UO
Preț bilete
Tribuna 2 – 20 lei
Tribuna VIP – Lojă – 100 lei
Informații pentru familiile cu copii:
Pentru că suntem recunoscători pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru eforturile pe care le depuneți în fiecare zi pentru a crește viitoarele generații de suporteri, vrem să vă răsplătim pentru susținerea voastră, așadar copiii până în 18 ani au accesul gratuit în Tribuna 2 – Family Zone, în limita locurilor disponibile împreună cu un însoțitor plătitor de bilet.
Tot ce trebuie sa faci, este să selectezi locul plătitor, iar apoi vei putea selecta locurile gratuite pentru copii dvs.
Haideți să umplem tribunele și să arătăm susținerea noastră pentru Călăreții Roșii!”, sună anunțul clubului din Șelimbăr.

Al treilea meci organizat acasă la Sibiu, al doilea în acest sezon

Partida dintre CSC Șelimbăr și CS Mioveni are loc duminică, 3 martie, de la ora 12:00, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Se vor întâlni liderul Ligii 2, cu 35 de puncte, și clasata pe locul 4, cu 29 de puncte, echipă care are șansa să fie a patra calificată în play-off și a doua cu drept de promovare, după Unirea Sobozia. Altă echipă calificată este Corvinul Hunedoara, aflată în aceeași situație ca CSC Șelimbăr, fără posibilitatea de a urca în SuperLigă dacă va termina pe un loc care să-i permită asta.

Interesant este că pe stadionul Municipal din Sibiu se joacă un alt meci cu o zi înainte. Sâmbătă, de la ora 17:00, prim-divizionara FC Hermannstadt primește vizita celor de la SC Oțelul Galați, în etapa a 29-a a SuperLigii, penultima din sezonul regular.

  • Pentru CSC Șelimbăr, acest meci la Sibiu este al doilea, chiar consecutiv, pe care îl organizează în acest sezon pe stadionul Municipal. În ultimul joc oficial de acasă din 2023, cu CSM Reșița (scor 2-2), l-a disputat pe această arenă unde o singură dacă a mai jucat, în sezonul trecut al Ligii 2, cu Dinamo (scor 1-2).
  • În rest, CSC Șelimbăr a jucat acasă în Liga 2 la Avrig, Râmnicu Vâlcea și Cisnădie, baza sportivă din propria localitate fiind în stadiu de construcție și acum.

Din nou se spune ceva și se face altceva!

Referitor la mutarea meciului la Sibiu, nu este prima dată când CSC Șelimbăr spune ceva și face altceva.

La începutul sezonului actual, conducerea clubului transmitea că va renunța să mai solicite ca echipa să joace la Sibiu, după ce i se acceptase, iar apoi i s-a respins cererea de a evolua pe stadionul Municipal contra Stelei. CSC Șelimbăr a trecut peste cuvântul dat în luna august 2023 și a cerut și obținut acordul ca meciul cu CSM Reșița să poată fi disputat pe arena unde își joacă acasă meciurile prim-divizionara FC Hermannstadt.

Zilele trecute, înainte de primul meci oficial din 2024, cel cu Viitorul Pandurii, președinte executiv Remus Șerban spunea că partidele de acasă cu CS Mioveni și Chindia Târgoviște, ultimele rămase până la finalul sezonului regular, vor fi organizate la Cisnădie, pe stadionul Măgura, unde au fost susținute șase din cele șapte partide de pe teren propriu din ediția 2023/24.

”Până la terminarea sezonului regular mai sunt două meciuri acasă, pe care le vom disputa la Cisnădie, după care vom vedea. În funcție de programul echipei FC Hermannstadt, vom vedea dacă vom putea să jucăm meciurile din play-off pe Municipalul din Sibiu. Avem deschidere totală din partea municipalității și a publicului sibian, dar vedem, în funcție de programul echipei sibiene, vedem ce se va întâmpla”, spunea Șerban.

Asta, în condițiile în care cei de la CSC Șelimbăr puteau să anticipeze ușor că la meciul cu CS Mioveni, primul de acasă din 2024, vor fi calificați matematic în play-off și ar fi  putut să se gândească dinainte să organizeze ceva special cu această ocazie, pentru a nu ajunge din nou în această situație de a spune ceva și a face altceva. Aceste detalii, poate pentru unii minore, arată și ce fel de comunicare există și cât de profesionist este clubul.

Foto: CSC Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-corvinul-hunedoara-si-unirea-slobozia-sunt-matematic-in-play-off-ul-ligii-2-19300977

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-niculescu-dupa-victoria-selimbarului-la-targu-jiu-19300876

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-pierdut-locul-de-play-off-dupa-esecul-cu-selimbar-19300883

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-castigat-meciul-cu-viitorul-pandurii-19300869

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-csc-selimbar-e-derby-ul-de-clasament-al-etapei-16-a-ligii-2-19300702

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-16-liga-2-19300447

Marius ANGHEL 27 Feb. 2024, 16:25 Liga 2
Pe aceeași temă