CSC Dumbrăvița va disputa opt amicale vara aceasta, inclusiv un meci cu o prim-divizionară și o formație din afara României!

Anda DELIU 20 Jun. 2024, 14:30 Liga 2
CSC Dumbrăvița va disputa opt amicale vara aceasta, inclusiv un meci cu o prim-divizionară și o formație din afara României!

CSC Dumbrăvița și-a creionat, în mare parte, programul de amicale din această vară.

Vor fi opt teste, cu unul pentru care încă se mai caută adversar, iar cel mai interesant meci este cel cu prim-divizionara U Craiova.

De asemenea, singura reprezentantă a județului Timiș în Liga 2 pentru al doilea sezon consecutiv va face un cantonament la locația de vara trecută: Sântămărie Orlea, lângă Hațeg.

CSC Dumbrăvița pleacă din cantonamentul de la Sântămărie Orlea pentru un amical cu U Craiova

Echipa antrenată de Cosmin Stan se va reuni destul de târziu, abia la 1 iulie, în condițiile în care Liga 2 se reia la 3 august. Astfel, nu vor fi cele șase săptămâni ”canonice” de pregătire, ci doar cinci.

În data de 3 iulie, CSC Dumbrăvița are deja un prim amical, cu UTA U17, pe terenul de iarbă de la Motorul, în Arad.

Din 5 până în 13 iulie, jucătorii vor fi în cantonament la Sântămărie-Orlea, o locație tot mai folosită de echipele din vestul României, datorită condițiilor bune.

În 6 iulie însă, alb-verzii merg în Bănie. Acolo vor avea un amical cu Universitatea Craiova, pentru prima dată de la promovare un amical cu adversar de eșalon superior.

Alte șase amicale pentru Dumbrăvița. Ultimul, unul internațional

Undeva între Hațeg și Șelimbăr se va juca și partida cu CSC din comuna făcută celebra de bătălia purtată de Mihai Viteazu, cu locul 3 din play-off-ul sezonului recent încheiat de Liga 2.

În 13 iulie, cantonamentul se termină cu un joc cu locul 5 din Seria 9 de Liga 3, CSM Unirea Alba Iulia, echipă antrenată de timișoreanul Alexandru Pelici. Meciul va fi pe stadionul Cetate.

În 19 iulie, Dumbrăvița are primul amical acasă, cu Olimpia MCMXXI Satu Mare, echipă retrogradată sportiv din Liga 3.

Lotul se împarte în două, iar în data de 20, cei care nu joacă vineri merg la amicalul cu nou-promovata în Liga 2 FC Bihor Oradea.

Pentru data de 24 iulie se intenționează un amical tot acasă, dar încă se caută un adversar.

În 27 iulie, în Ungaria, va fi amicalul cu Szeged Grosics Akademia. Rămâne de văzut cu care echipă, căci vara trecută, deși nu se anunțase, s-a jucat cu satelitul ungurilor, nu cu prima lor formație.

Puține anunțuri de la Dumbrăvița privind campania de transferuri

Până acum, CSC Dumbrăvița nu a anunțat, oficial, mutări prea multe, nici măcar că principalul Cosmin Stan continuă, ca și cum se subînțelege.

Dintre plecări, Cosmin Gladun nu a mai ajuns la CFC Argeș, cu case semnase încă din iarnă, ci a fost redirecționat la Gloria Buzău, iar Paul Toroc a trecut la CSM Slatina.

Tudor Moțiu are memoriu pentru a deveni liber, iar Andrei Răuță nu va continua nici el, deoarece merge mai spre casă, el fiind originar din Roman.

Au fost anunțați până acum ca achiziții doar Luca Bodri (Progresul Pecica) și Ion Vasluian, al doilea, după ce CSC Ghiroda i-a dat de gol destinația de plecare.

Foto: CSC Dumbrăvița

Anda DELIU 20 Jun. 2024, 14:30 Liga 2
Pe aceeași temă