CSC Dumbrăvița s-a impus într-un amical cu multe goluri cu Unirea Sânnicolau Mare. Mulți absenți și încă o plecare din lotul lui Cosmin Stan

Anda DELIU 21 Jul. 2022, 12:41 Liga 2
CSC Dumbrăvița s-a impus într-un amical cu multe goluri cu Unirea Sânnicolau Mare. Mulți absenți și încă o plecare din lotul lui Cosmin Stan

CSC Dumbrăvița a disputat, miercuri seară, un meci amical cu Unirea Sânnicolau Mare, câștigat de nou-promovata în Liga 2 cu scorul de 5-4. Cosmin Stan (foto) a avut numeroși absenți la acest joc, iar săptămâna aceasta clubul a mai consemnat o despărțire: plecarea lui Dumitru Schînteie.

Numărul plecărilor de după promovarea în Liga 2 a ajuns la opt la Dumbrăvița

Față de momentul jucării meciurilor de baraj, de la CSC Dumbrăvița s-au consemnat deja opt plecări. După cele ale lui Goran Paunchici, Lucian Vidican, Cosmin Ciubotariu, Tudor Moțiu, Lucian Gologan, Alexandru Martinov și Andrei Făgărășanu, s-a despărțit de club și mijlocașul Dumitru Schînteie.

Mijlocașul de 29 de ani a renunțat la a mai continua din cauza serviciului. El a trecut pe la Minerul Mătăsari, Știința Turceni, Cozia Călimănești, Viitorul Dăești, ACS Carani și Păulișana Păuliș.

Absențe numeroase la amicalul cu Sânnicolau Mare

Altfel, CSC Dumbrăvița nu i-a avut pe Andrei Olaru, Răzvan Ilan și Adrian Bain la amicalul de miercuri, deoarece cei trei sunt studenți și au fost chemați de facultate la un stagiu obligatoriu de orientare turistică.

De asemenea, Patrick Pășcălău a lipsit, fiind după o accidentare, în recuperare. Și Dragan Paulevici s-a accidentat recent, iar portarul Cătălin Trifon a fost menajat.

Recent, clubul a renunțat la David Bălace, fiul fostul fotbalist Silviu, venit în probe. A venit în teste Denis Curea, un jucător de bandă dreaptă de 18 ani format la Sport Kids Drobeta Turnu Severin și ulterior ajuns la Farul.

Meciul cu Sânnicolau Mare s-a jucat la Bazoșu Vechi, nu departe de Timișoara. David Popa a deschis scorul în minutul 5, după care Sergiu Sabău a marcat pentru 2-0. Tot Popa a mărit diferența în minutul 30, iar în minutul 35 Dumbrăvița a avut 4-0, după golul lui Grigoriu. Până la pauză, Unirea a marcat un gol, iar în repriza a doua a revenit și a egalat la 4-4. Sergiu Sabău a înscris golul victoriei echipei de Liga 2 în minutul 85.

CSC Dumbrăvița: Ciui – Amariei, S. Sabău, Ghinescu – Curea, Ungureanu, T. Bodri, Grancea, Blickling – D. Popa, Grigoriu. Au mai intrat: Mikloș – Bura-Koț, S. Sabău, A. Sabău – Tismonar, Zurbagiu, Tănase, L. Bodri, C. Toma – Simon, Pașcalău.

Cosmin Stan, mulțumit, deoarece încă face antrenamente fizice cu echipa

Cosmin Stan spune că e mulțumit de joc, în condițiile antrenamentelor pe care le face, cu multă parte fizică.

”S-au întâlnit două echipe care au jucat foarte deschis. Au fost niște goluri de generic, senzaționale, mai ales din partea adversarilor. Pentru noi e destul de complicat, pentru că suntem spre finalul perioadei de pregătire fizică. Oboseala e la un nivel maximal la noi, în momentul de față. Mai avem o zi și terminăm partea de pregătire fizică pură. Până acum nu am lucrat cu mingea, ci doar pe pregătire fizică, iar acest lucru se vede în poziționarea noastră din teren. Altfel, ne străduim să jucăm, suntem preocupați să pasăm, să ajungem repede la poartă, dar pe poziționarea în faza ofensivă și cea defensivă avem încă probleme, tocmai pentru că nu am apucat să lucrăm încă cu mingea. Sunt mulți jucători noi, fiecare fusese obișnuit să joace altceva și trebuie să ne închegăm. Dar cred că avem timp suficient, mai sunt două săptămâni și jumătate pentru a lucra la poziționare, de așezare în teren. Nu sunt deloc îngrijorat, pentru că în acest moment urmărim cu totul altceva. Sperăm să trecem cu bine peste această săptămână, să nu avem accidentări, iar apoi să începem să ne pregătim pentru meciul din prima etapă, de la Târgu Jiu”, a declerant antrenorul nou-promovarei în Liga 2.

Anterior, CSC Dumbrăvița a trecut cu 5-1 de echipa U18 a clubului UTA, iar apoi a învins cu 2-1 Unirea Dej. Sâmbătă, timișenii vor juca la Lugoj cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, fosta rivala din play-off-ul Seriei 8 de Liga 3.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-debuteaza-in-liga-2-cu-un-meci-in-deplasare-iar-in-august-primeste-vizita-stelei-presedintele-timisenilor-un-fost-dinamovist-nu-crede-ca-impotriva-militarilor-se-v-19238026

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astazi-se-trage-la-sorti-programul-meciurilor-noului-sezon-de-liga-2-procedura-de-stabilire-a-jocurilor-19237953

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-victorioasa-in-prima-confruntare-cu-o-echipa-din-liga-2-amicalul-cu-unirea-dej-19237637

Anda DELIU 21 Jul. 2022, 12:41 Liga 2
Pe aceeași temă