CSC Dumbrăvița testează noi jucători, legitimați la Petrolul și UTA, și s-a despărțit de un atacant

Anda DELIU 12 Jul. 2022, 20:59 Liga 2
CSC Dumbrăvița testează noi jucători, legitimați la Petrolul și UTA, și s-a despărțit de un atacant

Schimbările de lot continuă la nou-promovata CSC Dumbrăvița.

Numărul plecărilor dintre cei ce mai aveau contract după accederea într-un eșalon superior a ajuns la patru, după încă o despărțire. Alb-verzii testează și noi jucători, inclusiv un tânăr ce a dat probe și la Ripensia.

Andrei Făgărășanu a plecat de la Dumbrăvița

Clubul timișean a anunțat la acest început de săptămână că și atacantul de 31 de ani Andrei Făgărășanu (foto principal, în verde) nu va mai continua la echipă, după plecările lui Paunchici, Vidican, Ciubotariu, Moțiu, Gologan sau Martinov.

Făgărășanu a jucat 14 meciuri în primăvară și a dat 4 goluri. ”După o promovare istorică, la care nimeni nu se aștepta, a venit momentul să îmi iau la revedere de la familia CSC Dumbrăvița. Când spun familie, mă refer la întreg colectivul, de la Ovi, magazionerul, la Magione, maseurul, până la Arpi Mikloș, Florin Macavei, Cosmin Stan, Rusalin Iacobiciu și, bineînțeles, toți jucătorii alături de care am reușit această promovare. Le mulțumesc tuturor și sper să ne revedem cu toții sănătoși! Le doresc mult succes în Liga 2!”, a declarat jucătorul.

Informațiile Liga2.ro sunt că el a solicitat plecarea de la Dumbrăvița pentru a merge la Ripensia.

În probe, jucători de la Petrolul și UTA

La CSC Dumbrăvița au sosit nume noi la antrenamente. Unul este fundașul central de 24 de ani Alexandru Sabău (foto jos, în centru), care aparține de Petrolul. Arădeanul a fost legitimat în Italia, la academia lui Inter Milano, dar și AVC Vogherese. A revenit în 2018 acasă și a evoluat pentru Gloria Lunca Teuz Cermei. Sezonul trecut l-a început la FC Brașov, iar apoi, la începutul anului, a trecut la Petrolul, unde a jucat însă un singur meci, în ultima etapă, când echipa era deja promovată în Liga 1. În lotul prahovenilor pentru prima ligă nu a rămas.

După ce a dat probe de joc la Ripensia, utistul Petre Simon a ajuns la Dumbrăvița. Este mijlocaș dreapta, are 21 de ani. În ultimul sezon a jucat în 31 de meciuri la Corvinul Hunedoara și a marcat 13 goluri, dintre care unul din penalty. El s-a alăturat dumbrăvițenilor marți, la antrenamente.

Dumbrăvița nu l-a mai păstrat pe Septimimiu Kolbasz, alt jucător testat, la fel ca pe Tudor Broaina, la care s-a renunțat de sâmbătă.

Amicale anulate pentru CSC Dumbrăvița

Deocamdată, CSC Dumbrăvița a bifat doar un amical, cu juniorii U18 de la UTA (scor 5-1).

La mijloc de săptămână avusese loc o discuție pentru un test cu prima echipă a celor de la UTA, dar arădenii nu au mai dorit să joace.

Sâmbătă, de la ora 13:00, la Dej, Dumbrăvița va juca un amical cu divizionara secundă Unirea.

Altfel, partida programată pentru 20 iulie, cu Progresul Pecica, a fost anulată, la cererea arădenilor, așadar, bănățeniii caută adversar.

Foto: Leczki Jozsi (Mediafax Foto), CSC Dumbrăvița și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-i-a-invins-clar-pe-juniorii-u18-ai-clubului-uta-in-primul-amical-dupa-promovarea-in-liga-2-19236889

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-cele-cinci-nou-promovate-au-primit-certificarea-pentru-liga-2-corvinul-hunedoara-si-csm-resita-raman-sa-astepte-minuni-cele-20-de-echipe-care-vor-evolua-in-sezonul-2022-2023-de-esalon-secu-19236838

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-s-a-reunit-cu-noutati-pentru-prima-participare-in-liga-2-presedintele-florin-macavei-despre-procesul-de-certificare-19236478

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nou-promovata-in-liga-2-csc-dumbravita-a-anuntat-primele-plecari-din-lot-19236300

Anda DELIU 12 Jul. 2022, 20:59 Liga 2
Pe aceeași temă