CSC Dumbrăvița, în team-building în Secuime după meciul cu Rapid. Cum vede Cosmin Stan partida cu FK Miercurea Ciuc

Anda DELIU 21 Oct. 2022, 10:21 Liga 2
CSC Dumbrăvița, în team-building în Secuime după meciul cu Rapid. Cum vede Cosmin Stan partida cu FK Miercurea Ciuc

CSC Dumbrăvița nu a mai revenit ”la vatră” după meciul pierdut în Giulești, 1-4 cu Rapid în etapa 1 a fazei grupelor Cupei României. Alb-verzii s-au antrenat în București și în Miercurea Ciuc, iar Cosmin Stan crede că asta le va prinde bine jucătorilor pentru partida cu formația lui Francisc Dican.

FK Miercurea Ciuc și CSC Dumbrăvița au meci direct în etapa a 11-a a Ligii 2, programat sâmbătă, de la ora 11:00.

Cosmin Stan își simte echipa montată atunc când are două meciuri pe săptămână

Dumbrăvița a rămas la același lot, iar mijlocaș Luca Bodri, marcator în jocul din Cupă, și portarul Cătălin Trifon sunt loviți după jocul cu Rapid.

Cosmin Stan e de părere că meciul disputat la mijlocul săptămânii prinde bine echipei sale, în contextul în care adversarii nu au avut joc în Cupă.

”Momentan, încercăm să facem un program care să ne scoată din starea de oboseală fizică și mentală. Totuși, meciul cu Rapid a implicat un nivel de concentrare foarte mare și încercăm în aceste zile să facem un program care să ne ajute să trecem mai repede peste această stare de oboseală. Miercurea Ciuc este un adversar foarte bun. Au avut un început ceva mai ezitant, un început normal în cazul lor, dacă e să glumesc puțin, pentru că și anul trecut au început mai greu și s-au redresat. Au avut probleme la unele meciuri din ultimul timp, ceea ce ne dă și nouă încredere că putem lua punct sau puncte de aici, de la Miercurea Ciuc.
Dacă noi reușim în aceste zile să îi aducem pe jucători la nivelul lor obișnuit din punct de vedere fizic și mental, cred că nu va fi vorba despre un avantaj sau un dezavantaj. Dacă țineți minte, nouă ne-a prins întotdeauna bine să avem meciuri la mijloc de săptămână, cred că ne priesc săptămânile cu două meciuri. Sper și cred că vom putea să fim la nivelul nostru maxim la meciul de sâmbătă”
, a spus Cosmin Stan.

Dumbrăvița, în team-building în Harghita

Antrenorul spune că vede această săptămână ca un cantonament pe care echipa nu l-a avut, dar nu neapărat din punct de vedre fizic, cât mental. De altfel, deși după meciul pierdut cu Rapid, jucătorii sunt dezamăgiți, sunt motivați să-și crească nivelul.

”Acesta cred că e lucrul cel mai important pentru echipa noastră! E pentru prima dată când rămânem mai mult timp împreună, pentru că se știe că nu am făcut un cantonament nici în vară și nici iarna trecută. Stăm șase zile pline împreună și cred că e un lucru foarte important, care ne va uni și mai mult. De aceea am și preferat să ne organizăm în acest fel pentru cele două meciuri, cu Rapid și Miercurea Ciuc. Noi credem că această săptămână va fi una de mare ajutor pentru uniunea echipei noastre.
Am făcut un meci bun cu Rapidul. Am fost și suntem dezamăgiți de deznodământul jocului, pentru că noi credem că puteam mai mult. Dar am trecut de meciul cu Rapid, încetul cu încetul, l-am lăsat în urmă și ne gândim la meciul de campionat de sâmbătă. Și ne mai gândim ca la următorul meci de Cupa României, cu CFR Cluj, să arătăm și mai bine!”
, mai spune Stan.

Înaintea debutului etapei a 11-a a Ligii 2, CSC Dumbrăvița, cu 13 puncte, e pe locul 13 în campionat, în timp ce FK Miercurea Ciuc ocupă poziția a 6-a, de accedere în play-off, cu 17 puncte.

Meciul programat pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: George Filip / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/a-dat-gol-contra-echipei-favorite-si-a-facut-tumbe-de-bucurie-toma-bodri-rapidistul-din-lotul-dumbravitei-a-fost-cel-mai-frumos-meci-pe-care-l-am-jucat-pana-acum-19250189

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cosmin-stan-un-car-de-nervi-pe-arbitrajul-din-meciul-cu-rapid-explodez-ca-nu-ma-pot-controla-dumbravita-trebuia-sa-primeasca-penalty-la-1-1-si-a-fost-dezavantajata-si-la-unul-din-19250125

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fara-surprize-csc-dumbravita-a-pierdut-la-scor-cu-rapid-in-primul-joc-din-faza-grupelor-cupei-romaniei-19250112

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-incepe-faza-grupelor-primul-meci-al-zilei-csm-alexandria-farul-de-la-ora-1530-urmeaza-sa-intre-la-joc-dumbravita-si-dinamo-19249963

Anda DELIU 21 Oct. 2022, 10:21 Liga 2
Pe aceeași temă