CS Tunari a pus piedică echipei Concordia Chiajna chiar cu foștii ei jucători! Ivanovski și Isvoranu, partidă solidă. Florin Vlădilă: ”În repriza a doua am evoluat cu dăruire”

Andrei PASCU 12 Nov. 2023, 15:53 Liga 2

CS Tunari putea obține a treia victorie în Liga 2 în acest sezon, în partida din etapa a 13-a, cu Concordia Chiajna. S-a terminat la egalitate confruntarea disputată pe terenul nou-promovatei, 1-1, dar CS Tunari are șase rezultate pozitive în ultimele șapte etape.

Trupa pregătită de Ștefan Odoroabă a intrat în dezavantaj la cabine, în urma unei reușite venite în startul întâlnirii.

CS Tunari a încurcat Concordia Chiajna în etapa 13 de Liga 2, scor 1-1

Concordia Chiajna a marcat pentru 1-0 în minutul 5, prin Dorin Codrea, rezultat cu care s-a și intrat la vestiare. În partea a doua, formația din Tunari a arătat mai bine și a pus ceva mai multă presiune. Formația lui Ștefan Odoroabă a spart bariera în minutul 52 și a punctat prin Mirko Ivanovski.

Golul marcat de Mirko Ivanovski

Spre finalul întâlnirii, Ivanovski, ajuns la CS Tunari chiar după ce a plecat de la Concordia Chiajna, putea marca și gazdele se sâmbătă să obțină un succes surprinzător. E adevărat că și formația lui Erik Lincar a avut câteva șanse importante de a marca și putea să se impună, dar portarul George Isvoranu, care a jucat și el la Concordia Chiajna, plecat de la formația ilfoveană în vara anului trecut, a prins o zi de grație și a apărat excelent.

Florin Vlădilă, reacție după CS Tunari – Concordia Chiajna: ”Suntem mulțumiți și cu acest 1-1”

Florin Vlădilă, președintele echipei CS Tunari, a declarat că este mulțumit cu remiza, rezultatul fiind, din punctul său de vedere, unul bun pentru formația pe care o reprezintă.

Anterior întâlnirii cu Concordia Chiajna, formația din Tunari a înregistrat, în următoarea ordine, rezultatele: 1-0 cu FK Miercurea Ciuc, 2-1 cu Progresul Spartac, 1-1 cu Corvinul Hunedoara, 1-1 cu CSM Reșița, 0-0 cu Viitorul Pandurii și 0-4 cu CS Mioveni.

Un 1-1 greu, în repriza a doua am jucat într-un ritm cu dăruire mai multă, am avut șansa să avem un portar în zi mare, pe Izvoranu, dar toți băieții s-au dăruit. Am egalat, se putea mai mult, dar suntem mulțumiți și cu acest 1-1.

Noi încercăm meci de meci să adunăm puncte, la finalul anului să avem o idee despre meciurile care se vor mai disputa în sezonul regular în 2024. Ce trebuie să facem ca să rămânem în Liga 2 și pentru sezonul următor.

Ivanovski a jucat cu ambiție, a venit de la Chiajna. A marcat, dar spre final a mai avut o șansă bună, putea rămâne singur cu portarul, putea marca iar. În fine, e bine și așa, suntem mulțumiți cu remiza”, a spus conducătorul pentru Metropola TV.

  • CS Tunari, în partida cu Concodia Chiajna: Isvoranu – Barfă (M. Tache 74′), Mih. Leca, Rogac (Ad. Stoian 68′), Al. Sima, Plumbuitu, Bustea, Mih. Ene (Novac 68′), Mihăescu (cpt.) (Al. Nic. Gheorghe 46′), Vas. Constantin, Ivanovski (Al. Stoian 90+3′)
    Rezerve neutilizate: Moroz –Dr. Gheorghe, Florică, L. Mitrică

CS Tunari, meci cu Chindia Târgoviște în etapa 14 din Liga 2

CS Tunari ocupă locul 17 din 20 în Liga 2, cu 11 puncte acumulate în 13 meciuri, iar în runda a 14-a va evolua pe teren propriu, contra Chindia Târgoviște. Confruntarea va avea loc după pauza pricinuită de meciurile formațiilor naționale.

Pauza pică foarte bine, avem și câțiva accidentați, Paul Mitrică, un mijlocaș de creație, de execuție, care a lipsit mult, s-a accidentat în meciul cu Reșița.

Mai sunt și alți jucători care ne lipsesc, dar vrem strângem rândurile pentru meciurile cu Chindia și Metaloglobus”, a mai spus președintele Tunariului, Florin Vlădilă.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
și video: CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-reactie-dupa-csm-alexandria-corvinul-hunedoara-19292742

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-ilyes-analiza-partidei-steauafk-miercurea-ciuc-din-etapa-13-din-liga-2-19292738

https://liga2.prosport.ro/seria-1/infrangere-la-scor-de-neprezentare-cu-csm-slatina-pentru-csc-dumbravita-ceea-ce-s-a-lucrat-la-antrenament-nu-s-a-respectat-la-meci-19292660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-suparat-dupa-esecut-inregistrat-de-unirea-dej-contra-csm-resita-scor-1-3-in-etapa-13-de-liga-2-19292688

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-trecut-de-unirea-dej-in-etapa-13-de-liga-2-scor-3-1-19292675

Andrei PASCU 12 Nov. 2023, 15:53 Liga 2
Pe aceeași temă