CS Otopeni e gata de start

17 Aug. 2011, 13:10 Liga 2
CS Otopeni** e gata de start

A fost o vară fierbinte la Otopeni. O vară cu o vacanță foarte scurtă și cu multe mișcări. „Am pierdut jucători de mare valoare, însă am gândit mai mult uman, decât pragmatic. Toți cei plecați au făcut un pas înainte, în Liga I, sau în străinătate, evident, la salarii mult mai generoase comparativ cu ce puteam oferi noi. Nu era normal să ne opunem”, spunea directorul executiv al clubului, Mugur Porumbacu.

Într-adevăr, CS Otopeni s-a despărțit de nume grele, practic o întreagă echipă alegând despărțirea. Sardescu, Vătavu, Dumitrescu, Marian Dedu, De Freitas, Corcoveanu, Stana, Petrișor Dedu, Iordache, Drăghici și Pârvu evoluează acum la Concordia Chiajna, Ceahlăul Piatra Neamț, în Cipru, sau la alte echipe „cu nume”.

În pofida sumedeniei de dezertări, ilfovenii n-au capotat. Și-au vindecat rănile și s-au pregătit de un nou drum. Ca o dovadă a forței pe care o degajă formația pregătită de Tudorel Dumitru o constituie faptul că toate echipele întâlnite în amicale s-au înclinat în fața otopenarilor: Turris Turnu Măgurele (1-2), Arieșul Turda (0-2), Ursidos Chișinău (0-2), SC Tomșani (0-2) și FC Argeș (0-2).

Între timp a demarat și o campanie de transferuri menită să acopere golurile lăsate. Astfel, dacă 11 jucători au plecat, tot 11 fotbaliști au semnat cu CS Otopeni. Râmniceanu (portar-Petrolul Ploiești), Lucian Perde (apărător-Mureșul Deva), Daniel Ghindeanu (apărător-ALRO Slatina), Cosmin Iuhas (FC Bihor), Ștefan Odoroabă (CSM Rm. Vâlcea), Cosmin Ursu (Gloria Buzău), Andrei Sin (Viitorul Constanța), Robert Lupu (Viitorul Constanța), Augustin Voinea (Conpet Ploiești), Florin Anghel (FC Gandzasar) și Marius Ene (Juventus București) vor juca în sezonul viitor pentru CS Otopeni.

Un sezon care va debuta în forță. Pentru că primul adversar întâlnit va fi Săgeata Stejaru. Sunt multe polițe de plătit dacă ținem cont de faptul că victoria obținută de CS Otopeni pe teren propriu în fața machidonilor de la Săgeata, le-a oprit acestora drumul acestora către Liga I facilitând promovarea Concordiei Chiajna.

„A fost o vară lungă și grea. Am pierdut mulți jucători și la un moment dat m-am simțit descoperit. Conducerea clubului a reușit însă să îmi aducă jucătorii de care aveam nevoie, iar acum cred că putem porni la drum. Faptul că n-am pierdut în amicale nu este foarte relevant, important este să câștigăm în campionat unde se joacă pentru puncte” – Tudorel Dumitru (antrenor CS Otopeni).

Sursa: csotopeni.ro

17 Aug. 2011, 13:10 Liga 2
Pe aceeași temă