CS Comunal Șelimbăr vrea să răpună la Avrig încă o echipă din zona de play-off. Va avea FC Buzău aceeași soartă ca ”U” Cluj sau Concordia? Eugen Beza: ”Acasă ne simțim mult mai puternici”

Ovidiu BOICA 20 Nov. 2021, 23:59 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr vrea să răpună la Avrig încă o echipă din zona de play-off. Va avea FC Buzău aceeași soartă ca ”U” Cluj sau Concordia? Eugen Beza: ”Acasă ne simțim mult mai puternici”

Antrenorul de la CS Comunal Șelimbăr, Eugen Beza, a declarat înaintea jocului pe care echipa sa îl va susține duminică, de la ora 11:30, la Avrig, cu FC Buzău, că în meciurile de pe teren propriu ”cavalerii roșii” au găsit metoda bună pentru a obține rezultate pe măsură.

Eugen Beza, înainte de Șelimbăr – Buzău: ”În meciurile de acasă noi avem forță și vom face tot ce ne stă în putință să câștigăm”

Acesta speră ca și împotriva Buzăului lui Cristian Pustai, Șelimbărul să obțină cele trei puncte, chiar dacă adversarul din etapa a 14-a are pe bancă – în opinia sa – cel mai experimentat antrenor din Liga 2.

”Vom întâlni un adversar dificil, tenace, o echipă care n-a pierdut de mult timp, cu probabil cel mai valoros antrenor care activează în Liga 2. Eu îl apreciez foarte mult (n.r. – pe Cristian Pustai). Va fi foarte dificil, dar în meciurile de acasă noi avem forță și vom face tot ce ne stă în putință să câștigăm. Probabil acasă ne simțim mult mai puternici, confidenți, cred că am găsit metoda bună, noi ca și grup, sperăm ca acest meci să confirme forța noastră pe teren propriu. Venim după o serie de rezultate bune cu echipele din prima jumătate a clasamentului, echipe puternice, am reușit să ne motivăm foarte bine, nu este un secret, este forța grupului. Am făcut un joc mai puțin reușit la Timișoara (n.r. – în urmă cu două săptămâni, în etapa precedentă, 1-1 la Poli Timișoara), a fost o ușoară scădere. Sper să revenim la ritmul pe care l-am avut în jocurile cu echipele bune ale campionatului”, a declarat Beza.

  • În jocurile disputate pe teren propriu, la Avrig, în acest sezon de Liga 2, CS Comunal Șelimbăr a obținut cinci victorii (3-1 cu Brăila, 1-0 cu Dunărea Călărași, 2-1 cu FC Brașov, 1-0 cu Concordia Chiajna și 4-2 cu ”U” Cluj), un egal (1-1 cu Astra) și o înfrângere (0-2 cu Ripensia).

Ar dori să poată schimba soarta meciului cu FC Hermannstadt și să rejoace partida cu Petrolul

Provocat la un exercițiu de imaginație, întrebat soarta cărui meci și-ar dori să o schimbe, dacă s-ar putea, Beza a nominalizat două partide: ”Mi-aș fi dorit să schimb două rezultate din cele de până acum. Aș schimba ultimele 30 de secunde din meciul cu FC Hermannstadt (n.r. – pierdut cu 2-3, cu gol primit la ultima fază) și aș mai vrea să avem posibilitatea de a mai juca o dată cu Petrolul (n.r. – joc pierdut la Ploiești cu 0-3).

Ciprian Natea: „Am demonstrat că ne putem lupta de la egal la egal cu orice echipă”

Aceeași întrebare i-a fost pusă și mijlocașului Ciprian Natea, care a făcut referire tot la jocul cu FC Hermannstadt: ”A fost cel mai dureros, am pierdut pe final!”

”Va fi un meci dificil, cu o echipă solidă a campionatului. N-am mai pierdut de mult timp. Asta ne ambiționează. Cred că am demonstrat că ne putem lupta de la egal la egal cu orice echipă. (…) Cred că avem mai multă încredere în noi acasă. Am și avut niște meciuri cu adversari mai dificili, în care am fost mai motivați. Poate asta contează mai mult”, a spus Natea înaintea partidei de duminică, cu FC Buzău.

”O să fie un meci greu, ca oricare din Liga 2, dar ne pregătim la fiecare antrenament ca să obținem cele trei puncte. Mereu cu gândul la victorie”, a afirmat, la rândul său, cu optimism, unul dintre juniorii echipei CS Comunal Șelimbăr, Ruben Vecerdea, încă neutilizat în acest sezon.

  • Înaintea desfășurării partidei de la Avrig, dar după disputarea deja a șapte meciuri din etapa a 14-a, CS Comunal Șelimbăr se află pe locul 13, cu 18 puncte, iar FC Buzău se situează pe poziția a 5-a, cu 25 de puncte.

Declarațiile date de Eugen Beza, Ciprian Natea și Ruben Vecerdea înainte de CS Comunal Șelimbăr – FC Buzău:

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-vrea-ca-momentul-de-gratie-al-buzaului-sa-se-prelugeasca-si-dupa-partida-cu-cs-comunal-selimbar-meciul-are-o-importanta-deosebita-de-ce-se-teme-inaintea-duelului-de-19210263

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-s-a-testat-cu-inter-stars-sibiu-inaintea-meciului-cu-fc-buzau-concluziile-trase-de-eugen-beza-19210045

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-amical-spectaculos-intre-fc-buzau-si-dinamo-cu-cinci-reusite-formatia-lui-cristian-pustai-a-oferit-fazele-meciului-modibo-keita-a-marcat-golul-partidei-sebastian-ghinga-autogol-inexplicab-19209860

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-s-a-calificat-matematic-in-play-off-ul-ligii-2-cu-cinci-etape-inainte-de-finalul-sezonului-regular-clasamentul-intermediar-si-celelalte-echipe-cu-sanse-in-lupta-pentru-promovare-19210604

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-14-cinci-meciuri-se-joaca-de-la-ora-1100-insa-multe-priviri-sunt-pe-partida-de-la-slobozia-care-ii-poate-aduce-petrolului-calificarea-matematica-in-play-off-19210551

Ovidiu BOICA 20 Nov. 2021, 23:59 Liga 2
Pe aceeași temă