CS Comunal Șelimbăr poate reveni pe locul 1 în Liga 2 cu o victorie la Buzău. Tătar și Natea sunt încrezători, Eugen Beza se așteaptă ca Mihalcea să schimbe lucrurile la Gloria: ”Sigur șocul este unul pozitiv”

Marius ANGHEL 10 Oct. 2022, 12:52 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr poate reveni pe locul 1 în Liga 2 cu o victorie la Buzău. Tătar și Natea sunt încrezători, Eugen Beza se așteaptă ca Mihalcea să schimbe lucrurile la Gloria: ”Sigur șocul este unul pozitiv”

Ultimul meci al etapei a 9-a a Ligii 2 are loc marți, 11 octombrie, de la ora 17:00, la Buzău, între Gloria și CS Comunal Șelimbăr. Cele două echipa sunt în acest moment în prima parte a clasamentului, însă sub locurile care duc la finalul sezonului regular în play-off.

Eugen Beza, convins că Mihalcea va influența evoluția jucătorilor Gloriei contra Șelimbărului

Echipa sibiană va fi primul adversar al Gloriei condusă de noul ei antrenor. Trupa buzoiană a făcut săptămâna trecută schimbări pe banca tehnică, locul principalului Cristian Pustai fiind luat de Adrian Mihalcea.

Despre această schimbare a vorbit înaintea meciului de la Buzău și antrenorul Șelimbărului, Eugen Beza.

”Întâlnim o echipă cu un lot competitiv, creat pentru a promovat anul acesta, suntem conștienți că ne așteaptă un meci foarte greu, pentru că au schimbat și stafful tehnic. Adrian Mihalcea este un antrenor foarte bun și sigur va influența în mod pozitiv evoluția jucătorilor din meciul cu noi. Pe de altă parte, suntem și noi o echipă bună, care va pune probleme celor de la Buzău.

Cu siguranță scopul schimbării staffului a fost să se creeze un șoc, sigur este unul pozitiv, asta chiar dacă domnul Pustai este un antrenor bun și a avut succes pe unde a fost. Pentru noi nu se schimbă foarte mult, poate e mai bine că suntem mai bine puși în gardă, nu ar trbeui să ne influențeze în niciun fel, va fi un meci dârz, de ambiție, noi suntem echipa care nu are nimic de pierdut, dar suntem echipa care merge să facă un joc bun și să punem probleme celor de la Buzău”, a spus, citat de site-ul propriului club, Beza, care nu se va putea baza la acest meci pe portarul Aleksander Mitrovic.

Tătar și Natea, primii doi căpitani ai Șelimbărului, încrezători într-o victorie la Buzău

Gloria Buzău este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon, în patru jocuri înregistrând trei victorii și o remiză. Însă și Șelimbăr vine după o serie cu rezultate pozitive în ultimele trei etape, două remize acasă și o victorie în deplasarea de la Chiajna.

Primii doi căpitani ai echipei sibiene, Daniel Tătar și Ciprian Natea, cred că pot obține o victorie în Crâng.

”Avem un meci greu, o deplasare lungă și ne așteaptă un meci foarte greu, pentru că atunci când se schimbă un antrenor jucătorii se mobilizează pentru a demonstra noului antrenor că merită să joace, dar pe noi trebuie să ne intereseze doar ceea ce facem noi, iar dacă noi suntem bine cred că noi putem câștiga la Buzău”, a declarat Tătar (foto principal, alături de Eugen Beza), reveni de curând pe teren, după o perioadă mai lungă în care a fost accidentat.

”O să fie un meci cu o echipă care are pretenții la promovare, o formație bună a campionatului, o echipă care poate nu a avut poate cele mai bune rezultate în ultimul timp, cu siguranță ei vor fi montați acum, au schimbat și antrenorul, iar noi ne dorim victoria. Cu siguranță va fi o schimbare la ei, vom vedea dacă e în bine sau în rău, cel puțin la primul meci, dar totul depinde de noi și de cât de montați vom fi la ora jocului”, a spus și Ciprian Natea, utilizat în șapte din cele opt meciuri din acest sezon și marcator al unui gol.

Înaintea ultimului joc al etapei a 9-a, Gloria Buzău ocupă locul 10, cu 13 puncte și poate urca cel mai sus pe locul 7, cu o victorie, la egalitate cu FK Miercurea Ciuc (locul 6), care are însă un golaveraj mult superior. CS Comunal Șelimbăr se află pe poziția a 8-a, cu 15 puncte, iar cu un succes va urca pe primul loc, devansând Unirea Dej și SC Oțelul Galați la golaveraj.

Șelimbărul a mai fost liderul Ligii 2 în acest sezon după desfășurarea etapelor 2, 3 și 4.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-9-sapte-meciuri-se-joaca-de-la-ora-1100-in-care-se-regasesc-si-trei-echipe-aflate-pe-pozitii-de-play-off-steaua-intalneste-poli-timisoara-la-mioveni-19248481

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-nu-promite-marea-cu-sarea-la-primul-meci-cu-gloria-buzau-dar-vrea-atitudine-din-partea-jucatorilor-trebuie-sa-avem-reactie-pozitiva-sa-fim-agresivi-si-sa-castigam-cu-selimb-19248460

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-adrian-mihalcea-prima-reactie-dupa-ce-a-semnat-cu-gloria-buzau-poate-a-fost-semn-de-la-dumnezeu-si-lucrurile-se-pot-indrepta-in-cariera-mea-a-discutat-cu-cristi-pustai-19248383

https://liga2.prosport.ro/seria-1/auras-brasoveanu-explica-decizia-rezilierii-cu-cristian-pustai-am-fost-constienti-ca-suntem-datori-atat-publicului-spectator-cat-si-celor-care-finanteaza-acest-proiect-cine-sunt-p-19248359

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-foarte-aproape-de-revenirea-in-liga-2-la-gloria-buzau-antrenorul-a-ajuns-in-oras-pentru-discutii-cu-conducerea-19248302

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-cristian-pustai-a-fost-demis-de-la-gloria-buzau-finantatorul-privat-al-clubului-spune-cine-este-cel-mai-probabil-noul-antrenor-19248241

Marius ANGHEL 10 Oct. 2022, 12:52 Liga 2
Pe aceeași temă