Cruciada copiilor

20 Sep. 2008, 15:50 Liga 2
Cruciada copiilor

 

14 (patrusprezece) este numărul copiilor care alcătuiesc galeria echipei Jiul, nerecunoscută de oficialii clubului. Conducerea clubului și miniscula galerie se află de ceva vreme în conflict. Galeria a arătat cu degetul spre clubul petroșenean pe care l-a acuzat că a vândut jucătorii buni din echipă și că s-au ferit de promovare.

Oficialii clubului au afirmat la rândul lor că adevărații lideri ai galeriei au plecat la muncă în Spania și că nu recunosc actualii susținători. „Cei care se ocupau de galerie au plecat la muncă în Spania. Actuala galerie este neoficială pentru că nu este înregistrată nicăieri. Ne-am dori și noi o galerie, nu cu 40.000 de persoane ca la Timișoara, dar măcar cu 200 de persoane care să aibă și ei un statut al lor”, a spus vicepreședintele Marian Spiru.

Jiul are cea mai slabă galerie, din punct de vedere numeric, dintre echipele din liga a doua. U Cluj, UT Arad, FC Bihor sunt echipele ce se mândresc cu un număr mare de susținători atât la meciurile de acasă cât și la cele din deplasare. Nu același lucru se poate spune despre Jiul, care abia adună la fiecare meci 100 de spectatori. Puțin pentru pretențiile unui club care a cochetat cândva cu prima ligă. „Palmaresul când îl vindeți”, a fost ultimul banner afișat de galeria neoficială a Jiului.

 

Loredana JUGLEA

20 Sep. 2008, 15:50 Liga 2
Pe aceeași temă