Cristi Popovici: „Nu ne propusesem promovarea”

05 Dec. 2008, 18:16 Liga 2
Cristi Popovici: „Nu ne propusesem promovarea

Jucătorii echipei FCM Bacău au intrat deja în vacanță, dar duc în spate povara unui loc dezamăgitor în tur, date fiind poziția a 15-a în clasament și cele doar 10 puncte adunate până la jumătatea sezonului. Astfel, perioada ce urmează nu se anunță a fi una tocmai liniștită chiar dacă problema retragerii din campionat pare să nu mai fie de actualitate. Întrebat despre situația actuală de la club, antrenorul băcăuanilor, Cristi Popovici,a declarat:

 

„Jucătorii se află în vacanță, iar reunirea este programată pentru 12 ianuarie. Tot la începutul anului viitor vom hotărî cine va rămâne și cine ne va părăsi. Tot atunci vom discuta și eventualele transferuri. Momentan nu mai avem probleme financiare, domnul Sechelariu ne-a asigurat să nu ne facem probleme.

Bineînțeles că suntem cu toții dezamagiți de modul în care au evoluat lucrurile, dar vom face tot posibilul să îndreptăm lucrurile în retur. Obiectivul acestui sezon nu a fost promovarea în prima ligă, pentru că știam cu ce lot plecam la drum”.

 

Articol scris de : Alexandru Amironoaiei

05 Dec. 2008, 18:16 Liga 2
Pe aceeași temă