Cristescu a ‘convocat’ avocații: „E cea mai mare dezamăgire din viața mea! FRF e singura vinovată”

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 19:52 Liga 2
Cristescu a 'convocat' avocații:**

TAS a decis ca Rapidul să fie retrogradată și Chiajna să fie reprimită urgent în Liga 1. Patronul Nicolae Cristescu a declarat la conferința de presă că este cea mai mare dezamăgire din viața lui: „FRF e singura vinovată”, spune șeful din Giulești, care a anunțat că a convocat avocații și că de luni va acționa.

„Ce s-a întâmplat azi este o nedreptate ieșită din comun și, din păcate, nu este singura. Sunt dezamăgit, nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. A venit posibilitatea să rămânem în Liga 1, am jucat un baraj pentru a ne câștiga încă o dată dreptul de a rămâne în Liga 1. Am acceptat, deși ni s-a părut anormal. Am încropit o echipă, majoritatea jucătorilor erau în concediu. Am jucat acel baraj și ne-am recâștigat dreptul de a juca în prima ligă. Acum aflăm cu stupoare că echipa care a retrogradat de două ori va rămâne în prima Ligă. Puneți-vă în situația noastră, am făcut niște investiții pentru a rămâne în Liga 1, am luat 14 jucători, pe care nu poți să îi aduci pe sume de doi lei, ne-am făcut niște planuri”, a declarat Cristescu.

Câteva întrebări fără răspuns ale lui Cristescu

„Acum pun eu câteva întrebări: am înțeles că toate meciurile pe care le-am jucat, toate cheltuielile, tot ce am făcut, ce se va întâmpla? Ce ne facem cu jucătorii care și-au dat viața pe teren, ce se întâmplă cu primele pe care le-am dat jucătorilor? Ce o să fac cu jucătorul care și-a spart timpanul și s-a sacrificat pentru Rapid. Cum o să mă uit eu în ochii jucătorilor? Ce se întâmplă cu toate cantonamentele pe care le-am plătit? Împreună cu Adrian Zamfir am făcut niște investiții”, a mai spus Nicolae Cristescu.

Rapid își pierde și sponsorii

„Sunt foarte multe dezamăgiri, sunt foarte multe de spus, este una dintre cele mai mari dezamăgiri din viața mea. Sunt foarte mulți sponsori care nu vor mai veni lângă noi. Avocații? I-am convocat și știm ce avem de făcut. Luni vom demara acțiunile pe care trebuie să le avem. Singurii vinovați sunt Federatia și Comitetul”, a mai spus șeful Rapidului.

Ce se întâmplă cu jucătorii?

„Mulți dintre jucătorii pe care i-am adus aveau propuneri din străinătate. Am discutat mult cu ei și i-am convins să vină la Rapid. Acum, este foarte greu ca ei să-și mai dorească să rămână. În plus, nici noi nu ne-am mai putea permite să plătim asemenea salarii în liga secundă”

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 19:52 Liga 2
Pe aceeași temă