Costel Ilie își poate condamna fosta echipă. „Mă aștept să se agațe cu ghearele de acest meci, dar noi trebuie neapărat să-l câștigăm”

Marius ANGHEL 15 Apr. 2016, 12:44 Liga 2
Costel Ilie își poate condamna fosta echipă.**

Antrenorul Costel Ilie a vorbit la conferința săptămânală organizată de clubul Rapid despre partida de sâmbătă, de la Piatra Neamț, cu Ceahlăul, contând pentru etapa a doua a play-out-ului ligii secunde. Sucevenii sunt pe locul 3 în clasament, poziție care duce la barajul de menținere în Liga 2, și speră să întrerupă seria de 16 meciuri consecutive fără victorie în campionat. Ceahlăul e pe ultimul loc, cu 5 puncte, cu șapte mai puține față de rapidiști.

„Vom întâlni o echipă debusolată care trece prin momente delicate din punct de vedere financiar. Mă aștept însă ca nemțenii să se agațe cu ghearele de acest meci, în care-și joacă poate ultima șansă de salvare de la retrogradare. Noi însă vom aborda meciul numai cu gândul la victorie, pentru că orice alt rezultat ne îndepărtează de obiectivul pe care-l avem trasat. Toată săptămâna am purtat discuții cu jucătorii, în care le-am cerut să rămână concentrați, deoarece ne așteaptă un meci deosebit de important, pe care trebuie neapărat să-l câștigăm”, a declarat tehnicianul Rapidului.

16 meciuri fără victorie a adunat gruparea suceveană începând din luna octombrie a anului trecut, așa că un succes în confruntarea de la Piatra Neamț a devenit vital.

În afara lui Armand Șvichi și Eduard Sandu, care sunt accidentați de mai multă vreme, sucevenii nu vor putea conta în partida cu Ceahlăul nici pe aportul atacantului basarabean Alexandru Boiciuc, care nu și-a revenit complet după leziunea musculară suferită în urmă o săptămână.

În plus, jucătorilor Daniel Ciobanu, Tudor Galan și Tudorel Tudorache li s-a reziliat contractele.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 15 Apr. 2016, 12:44 Liga 2
Pe aceeași temă