Costel Ilie a renunțat la gândurile de demisie. „Nu pot lăsa echipa la greu, aș fi considerat un laș”

Marius ANGHEL 12 Apr. 2016, 12:42 Liga 2
Costel Ilie a renunțat la gândurile de demisie.**

Sâmbătă, imediat după meci, nemulțumit de faptul că echipa pe care o antrenează nu a putut să câștige nici duelul cu CS Balotești, contând pentru prima etapă a play-out-ului, antrenorul principal al Rapidului, Costel Ilie, a vorbit în premieră despre o posibilă demisie a sa de la conducerea tehnică a grupării sucevene.

„Am discutat și cu băieții și până luni voi reflecta atent pe marginea acestei situații. Intenționez să port o discuție cu conducerea clubului pe această temă și poate o decizie radicală, constând în plecarea mea, ar avea darul să producă un șoc în cadrul lotului și să trezească echipa. Acum vorbesc la cald și poate rostesc cuvinte mari, dar mă voi gândi atent la ce am de făcut, și împreună cu conducerea clubului sper să luăm cea mai bună decizie. Până la urmă, am demnitatea de a lăsa locul altcuiva, nu mi-e teamă de ce va urma, dar poate cine mă va înlocui va reuși mai mult decât am făcut eu. Eu sunt cu sufletul aici, dar acesta este lotul și nu avem ce să facem. Echipa trebuie să meargă mai departe, cu sau fără Costel Ilie antrenor principal. Am vorbit cu jucătorii să aibă în continuare încredere în ei, și să sperăm că victoria mult așteptată va veni în meciul următor, de la Piatra Neamț”, declara atunci Costel Ilie.

Luni după-amiază, la mai bine de 48 de ore de la finalul meciului cu CS Balotești, Costel Ilie a precizat că a trecut peste frustrarea prilejuită de semieșecul cu CS Baloteși, anunțând că este hotărât să meargă mai departe.

„M-am gândit mai bine și am considerat că nu pot lăsa echipa la greu, pentru că aș putea fi considerat un laș. M-am întors la Suceava, am purtat o discuție tranșantă cu băieții și ne-am apucat din nou de treabă. Încă nu sunt compromise în totalitate șansele de salvare de la retrogradare, însă pentru a realiza acest lucru trebuie să beneficiem și de arbitraje corespunzătoare, nu cum s-a întâmplat în partida cu CS Balotești, când am fost văduviți de două penalty-uri clare”, a declarat Costel Ilie.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 12 Apr. 2016, 12:42 Liga 2
Pe aceeași temă