Cornel Șfaițer: ”Prioritatea numărul 1 este să aducem trei-patru jucători de calitate, iar echipa să arate mult mai bine.” Primul jucător dorit de Poli Iași a ajuns în Copou

Narcis POHOAȚĂ 19 Jan. 2022, 09:43 Liga 2
Cornel Șfaițer: ”Prioritatea numărul 1 este să aducem trei-patru jucători de calitate, iar echipa să arate mult mai bine.” Primul jucător dorit de Poli Iași a ajuns în Copou

Politehnica Iași s-a despărțit de șapte jucători în această iarnă, iar lista plecărilor s-ar putea îngroșa în următoarele zile. În schimb, trupa lui Costel Enache nu a bifat încă niciun transfer.

Numit de o săptămână în funcția de președinte al Consiliului Director al clubului din Copou, Cornel Șfaițer a declarat că este în tratative cu mai mulți jucători, prioritatea sa numărul 1 fiind completarea lotului.

Cornel Șfaițer: ”Ne trebuie cel puțin trei jucători care să facă diferența”

Șfaițer este optimist că în următoarea perioadă Poli Iași se va întări cu trei-patru jucători potențiali titulari, astfel încât echipa să arate mult mai bine în ultima parte a campionatului.

”E mult de muncă la Iași, dar ușor-ușor lucrurile se vor îndrepta spre bine, cred în lucrul acesta. Prioritatea numărul 1 este completarea lotului cu trei-patru jucători. Am stabilit împreună cu Costel Enache modul cum va dori să abordeze cele nouă etape rămase și încercăm să întărim lotul, în general compartimentul ofensiv, unde ne trebuie cel puțin trei jucători care să facă diferența. Pentru că dorim să arătăm în primul rând altfel și cu siguranță vom găsi soluții. Nu e ușor, pentru că este și poziția din clasament, e și Liga a 2-a. Dar Iașiul, repet, este un oraș frumos, este cel mai frumos oraș din Moldova, este capitala Moldovei și merită mult mai mult. Și ușor-ușor cred vom reuși să atragem jucători de calitate. Cred că vor veni jucători și săptămâna aceasta, așteptăm ca și echipele din Liga 1 să definitiveze loturile. Important este să aducem jucătorii pe care ni-i dorim, jucători care să fie titulari, asta îmi doresc eu. Am ceva jucători, dar până nu-i vedem semnați e greu să spun ceva. Repet, în momentul acesta îmi doresc să aduc întăriri la echipă. Asta e prioritatea numărul 1, să arate echipa mult mai bine. Restul le facem din mers”, a declarat Cornel Șfaițer pentru Liga2.ro.

Șfaițer vrea o relație bună cu suporterii

Cum mulți suporteri i-au solicitat o întâlnire, noul președinte al CD din Copou le-a transmis fanilor că este deschis din acest punct de vedere și că vrea să aibă o relație bună cu aceștia, așa cum s-a întâmplat și la Botoșani sau la Sfântu Gheorghe: ”Cu răbdare, o să am și o întâlnire cu suporterii ieșeni. Nici nu am reușit încă să cunosc toți oamenii din club. Eu întotdeauna am avut dialog cu suporterii. Și la Botoșani, și la Sepsi am avut o relație aș spune foarte bună cu suporterii. Cu siguranță asta îmi doresc și la Iași.”

Ghanezul Geoffrey Acheampong a ajuns în Copou

Politehnica Iași este pe cale să realizeze în următoarele zile primul transfer al iernii.

Mijlocașul ofensiv ghanez Geoffrey Acheampong, care va împlini 25 de ani pe 28 ianuarie, a sosit luni seară în Iași și urmează să semneze contractul cu clubul dacă va trece cu bine de testele medicale. Acheampong va avea un salariu de 2.000 de euro pe lună și va semna până în vară, cu opțiune pe încă un sezon.

Ghanezul a jucat ultima dată la formația finlandeză Rovaniemen Palloseura (RoPS), pentru care a marcat 3 goluri în 14 meciuri. În carieră, noua achiziție a Iașiului a mai evoluat la echipele Bastia II (Franța – 1 gol în 11 meciuri), Bastia (Franța – 0 gol în 2 meciuri), LA Galaxy II (Statele Unite – 3 goluri în 36 de partide), AC Kajaani (Finlanda – 7 goluri în 17 meciuri) și Elmina Sharks (Ghana – 0 goluri în 15 meciuri).

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

Narcis POHOAȚĂ 19 Jan. 2022, 09:43 Liga 2
Pe aceeași temă