Mihai Neicuțescu, plin de încredere după transferul la FC Buzău: ”Am venit să ajut și să fiu ajutat.” A refuzat Poli Iași tocmai pentru a reveni cât mai repede în Liga 1

Răzvan STÎNGĂ 18 Jan. 2022, 15:44 Liga 2
Mihai Neicuțescu, plin de încredere după transferul la FC Buzău: ”Am venit să ajut și să fiu ajutat.” A refuzat Poli Iași tocmai pentru a reveni cât mai repede în Liga 1

Mihai Neicuțescu (23 de ani) este, până acum, cel mai interesant transfer făcut de FC Buzău în noul an. Atacantul, fost la Dinamo, a venit la formația lui Cristian Pustai din dorința de a juca pe cât mai mult posibil, lucru recunoscut într-un interviu acordat ulterior semnării contractului.

Mihai Neicuțescu: ”Am venit să ajut și să fiu ajutat la rândul meu” 

Vârful nu a avut cele mai bune momente la Dinamo în acest sezon, chiar dacă formația din ”Ștefan cel Mare” este pe ultimele locuri în Liga 1 și este vizată în mod direct de retrogradre. Neicuțescu nu a reușit să prindă mai mult de 131 de minute în totalul celor patru meciuri în care a fost utilizat.

Speră să ajute la rândul său FC Buzău, dar și FC Buzău să îi întindă, odată cu contractul oferit, o mână de ajutor și să arate că nu degeaba a fost considerat unul dintre cei mai talentați jucători ai generației lui.

Mihai Neicuțescu a fost ofertat și de Poli Iași 

Mihai Neicuțescu a dezvăluit și că a avut, cu adevărat, o ofertă și de la Poli Iași, dar în cele din urmă a ajuns la FC Buzău.

”În primul rând, am venit aici să ajut echipa, să joc. Să mă pun înapoi pe picioare, pentru că a trecut o perioadă destul de lungă în care n-am prea activat, să spun așa, și am venit să ajut și să fiu ajutat la rândul meu.

Am mai avut o singură ofertă, pe mine m-a mai contactat o singură echipă, e vorba de Iași. În rest, nu știu nimic altceva, a declarat Mihai Neicuțescu pentru Campus TV.

Mihai Neicuțescu speră să revină cât mai repede în Liga 1: să promoveze cu FC Buzău 

În privința alegerii sale, FC Buzău în detrimentul Politehnicii Iași, e clar că atacantul a făcut acest pas datorită faptului că are șansa să revină în Liga 1 încă de la finalul acestui sezon. Dacă buzoienii sunt pe locul 5, chiar pe o poziție care asigură play-off-ul la finalul întrecerii regulare, Poli Iași e abia pe 12.

”O să avem trei meciuri ca niște finale(n.r. – ultimele trei etape din sezonul regular), trebuie să le câștigăm pe toate trei, pentru a ne asigura un loc în play-off, pentru că ăsta ar fi principalul obiectiv, așa mi s-a transmis. După care, de ce nu, să și promovăm”, a mai spus Neicuțescu.

FC Buzău, cinci veniri până acum 

Mihai Neicuțescu a fost anunțat de FC Buzău ca nou transfer, odată cu alte două veniri, Dorin Burlacu (29 de ani, ex Aerostar Bacău) și Gonzalo Latorre (25 de ani, ex Cerro Largo FC – Uruguay). Apoi, buzoienii l-au convins și pe atacantul Valentin Balint (27 de ani, ex Concordia Chiajna).

Prima mutare a loculului 5 din Liga 2 a fost fundașul Robert Sălceanu (17 ani, împrumutat de la Dunărea Călărași).

Foto: FC Buzău

Răzvan STÎNGĂ 18 Jan. 2022, 15:44 Liga 2
Pe aceeași temă