CS Mioveni, de nerecunoscut la malul Dunării, contra Viitorul Pandurii. Echipa lui Schumacher n-a avut niciun șut pe spațiul porții, dar antrenorul nu e îngrijorat: ”Suntem în obiectiv”

Mircea OGLINDOIU 23 Oct. 2023, 14:44 Liga 2

A doua pauză competițională luată pe perioada meciurilor echipelor naționale nu i-a prins bine Mioveniului. Deși venea după patru partide în care obținuse o remiză și trei victorii, înregistrate după chiar prima pauză competițională din acest sezon de Liga 2, trupa antrenată de Constantin Schumache a clacat la Drobeta Turnu Severin, unde a întâlnit, duminică, Viitorul Pandurii Târgiu Jiu, în cadrul etapei a 10-a a campionatului.

CS Mioveni, eșec cu 0-1 contra Viitorul Pandurii, la Severin

Gorjenii, mutați pentru acest joc la Severin, s-au impus cu scorul de 1-0, după golul marcat, în minutul 89, de camerunezul Aziz Njoya Njifakue, cu capul, din 7 metri, din cornerul executat de Alexandru Gîrbiță.

Per ansamblu, meciul a fost unul modest, iar CS Mioveni n-a reușit să expedieze nici măcar un șut pe spațiul porții adverse. Nici Viitorul Pandurii n-a avut vreo ocazie în prima repriză, dar se poate ”lăuda” în partea secundă cu un șut în transversală, prin Davide Jozic, în minutul 65, și cu lovitura de cap a lui Abert Voinea, respinsă cu dificultate de portarul Flavius Croitoru, în minutul 71, plus golul picat în final.

Constantin Schumacher, după înfrângerea cu echipa din Târgu Jiu: ”Nu mă așteptam că iau gol din fază fixă”

La sfârșitul partidei, antrenorul argeșenilor, Constantin Schumacher, s-a arătat deranjat doar de faptul că echipa sa a primit gol din fază fixă și a precizat că CS Mioveni se află în grafic, atâta timp cât are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

”A fost un meci între două echipe care s-au luptat mai mult la mijlocul terenului. Nu cred că au fost ocazii nici de o parte, nici de cealaltă. Ei au avut doar o bară în repriza secundă. Păcat că am luat gol din fază fixă, pe final. Se vede că nu avem soluții, atunci când facem schimbări. Suntem totuși printre echipele care au primit cele mai puține goluri (n.r. – cinci goluri primite) și nu mă așteptam să iau gol din fază fixă. Oricum, suntem în obiectiv, fiindcă obiectivul echipei pentru acest sezon e salvarea de la retrogradarea, iar obiectivul meu este clasarea în primele nouă locuri”, a spus Schumacher, care în momentul în care se întrerupea campionatul, în urmă cu două săptămâni, spunea că nu regretă acest lucru, deși echipa sa venea după o serie de trei victorii consecutive și se afla într-un moment bun.

”Nu regret că se întrerupe campionatul. S-a mai întâmplat o dată lucrul ăsta și a fost de bun august. Mergem înainte. Chiar echipei mele îi trebuia o pauză, pentru că am cinci jucători accidentați, dintre care patru care erau titulari până să se accidenteze, și un copil de mare viitor. Se întâmplă lucrurile astea la o echipă, nu aveam foarte multe soluții, dar, ușor-ușor, jucătorii care au venit și au intrat în echipă în locul lor și-au făcut datoria pe deplin”, a fost răspunsul, la acel moment, antrenorului Mioveniului, după victoria cu 2-1 în fața CSM Reșița.

CS Mioveni, în meciul pierdut cu Viitorul Pandurii: Fl. Croitoru – Trașcu, R. Garutti, Ignat, Șerbănică (cpt.) – Cărăruș, D. Toma (Văsălie 78′) – Coșereanu (Gogor 69′), Massaro (Căprescu 69′), Guțea (Duțan 90′) – Tincău (Mih. Costea 78′). Rezerve neutilizate: Val. Sima – M. Dică, Pleșa, Bolohan.

CS Mioveni este pe loc calificabil în play-off. Etapa viitoare joacă acasă cu Concordia Chiajna

După acest eșec, al doilea în acest sezon, CS Mioveni a coborât de pe locul 4 pe 6, cu 16 puncte, menținându-se, astfel, pe o poziție calificabilă în play-off-ul de promovare.

Etapa viitoare, a 11-a a sezonului regular, CS Mioveni va întâlni pe teren propriu Concordia Chiajna, sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 11:00. Echipa ilfoveană joacă abia astăzi în etapa a 10-a, de la ora 16:00, acasă cu Gloria Buzău, și momentan este pe locul 10, cu 12 puncte.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-invins-cs-mioveni-scor-1-0-in-etapa-a-10-a-a-ligii-2-19289435

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-coman-concluzii-dupa-corvinul-chindia-2-1-19289568

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-chindia-si-viitorul-pandurii-cs-mioveni-in-etapa-10-a-ligii-2-19289301

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-10-liga-2-19289095

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-se-intampla-cu-cs-mioveni-dupa-ce-primarul-a-intrat-in-vizorul-dna-19288441

Mircea OGLINDOIU 23 Oct. 2023, 14:44 Liga 2
Pe aceeași temă