Conducerea Rapidului, criticată pentru schimbările dese de antrenori. Daniel Niculae: ”Oricine vine are sabia deasupra capului. Cheia e la cei care conduc, pentru că nu au relații cu numele care atârnă greu în istoria clubului”

Andrei PASCU 06 Nov. 2020, 18:38 Liga 2
Conducerea Rapidului, criticată pentru schimbările dese de antrenori. Daniel Niculae: ”Oricine vine are sabia deasupra capului. Cheia e la cei care conduc, pentru că nu au relații cu numele care atârnă greu în istoria clubului”

Rapid caută de câteva zile bune un antrenor pe care să îl numească după demiterea lui Adrian Iencsi. În acest moment, echipa e pregătită de interimarul Mihai Iosif, până când conducerea va găsi cea mai bună variantă. Daniel Niculae, fost jucător important al giuleștenilor, a vorbit despre problemele cu care se identifică fosta sa echipă.

În privința antrenorului, indiferent că a fost vorba de Daniel Pancu, Dan Alexa sau Adrian Iencsi, Niculae crede că toți au fost sub o presiune continuă. Pentru ca episoadele să nu se mai repete, iar următorul antrenor să nu mai plece atât de repede, fostul atacant e de părere că oamenii din conducere trebuie să schimbe puțin strategia.

Daniel Niculae: ”Orice antrenor care vine la Rapid joacă cu sabia deasupra capului” 

Astfel, din punctul său de vedere Rapid o să aibă aceleași evoluții ca sezonul trecut și va rata promovarea. Un alt factor al presiunii, a punctat Daniel Niculae, este alimentat de suporteri, care vor rezultate pozitive pe bandă rulantă.

Orice antrenor care vine la Rapid joacă cu sabia deasupra capului, există riscul să nu prindă playoff-ul. S-au invocat tot felul de scuze, văd că au fost scoși la înaintare toți rapidiștii care au fost acolo. Cheia e la nivelul conducerii care nu a știut să aibă o relație cu nume mari care atârnă greu în istoria clubului.

Iar de ce mi-a fost frică nu am scăpat. A fost dezamăgirea ratării promovării sezonul trecut. S-au dat foarte multe sperante, visul s-a rupt pentru că pe parcurs Rapidul nu a arătat că ar fi meritat să promoveze, doar UTA și Turris.

Și suporterii au pus presiune, așa sunt ei, la primul eșec arată cu degetul, ba că jucătorii câștigă prea mulți bani, ba că nu sunt buni” a spus Daniel Niculae la DigiSport.

Rapid, rezultate modeste în ultimele partide

În ultimele șase meciuri, Rapid a câștigat unul singur și a suferit mai multe înfrângeri rușinoase. Aici intră eșecurile cu Fotbal Comuna Recea (1-2), cu U Craiova 1948 SA (0-5) și eliminarea din Cupa României în fața Progresului Spartac (2-3 după reprizele adiționale). Nici diferența de scor din eșecul cu CS Mioveni, 0-3, nu este prea demnă de Rapid.

Rapid e pe locul 13 înaintea startului etapei a 11-a. După disputarea a opt partide are 13 puncte, fiind la patru lungimi de locul 6 ocupat de Farul, care la finalul sezonului regular asigură prezența în play-off.

 

 

Andrei PASCU 06 Nov. 2020, 18:38 Liga 2
Pe aceeași temă