Concordia Chiajna revine în Liga 2, după trei săptămâni, cu gândul la victorie. Eugen Trică nu concepe pas greșit cu CSC Dumbrăvița: ”Întâlnim o echipă bună, dar vrem trei puncte”

Răzvan STÎNGĂ 06 Apr. 2023, 15:00 Liga 2
Concordia Chiajna revine în Liga 2, după trei săptămâni, cu gândul la victorie. Eugen Trică nu concepe pas greșit cu CSC Dumbrăvița: ”Întâlnim o echipă bună, dar vrem trei puncte”

Concordia Chiajna revine în Liga 2 după o pauză de trei săptămâni, pentru că nu a jucat în etapa a 2-a a play-out-ului, după care a urmat pauza competițională pricinuită de meciurile echipelor naționale. Ilfovenii întâlnesc sâmbătă, în runda a 3-a a Grupei B pentru evitarea retrogradării, CSC Dumbrăvița, pe teren propriu.

Concordia Chiajna vrea să câștige partida cu CSC Dumbrăvița. Analiza lui Eugen Trică

Deși și-ar fi dorit să ia mai multe amicale, antrenorul Eugen Trică a reușit să programeze doar unul, la 25 martie, cu Rapid, pe care l-a pierdut cu 2-4. Ulterior a făcut doar antrenamente care au menținut nivelul fizic al jucătorilor la un nivel bun, motiv pentru care vrea neapărat toate punctele din duelul cu CSC Dumbrăvița.

În sezonul regular, partida de la Chiajna, dintre Concordia și formația din Dumbrăvița, din 20 august 2022, s-a terminat la egalitate, 2-2, dar cele două echipe sunt și apropiate în clasamentul grupei acum, despărțite de numai două puncte, cu plus pentru ilfoveni.

Eugen Trică, înainte de Concordia Chiajna – CSC Dumbrăvița: ”Vrem să luăm cele trei puncte!”

Eugen Trică a declarat într-un dialog cu Liga2.ro că vrea să câștige toate meciurile rămase de jucat în play-out și să termine pe locul 1 în Grupa B.

Au fost trei săptămâni de pauză. Am avut un meci amical cu Rapid, în prima săptămână după întrerupere, dar apoi nu am mai găsit adversar. Ne-am continuat antrenamentele cum am putut, asta a fost.

Dumbrăvița e o echipă bună, în formă, drept dovadă că a câștigat ultimele partide. Am avut probleme cu ea în sezonul regular, s-a terminat 2-2, dar, în general, e o echipă bună. Vrem să luăm cele trei puncte!

E diferență de două puncte între noi, va fi un meci interesant. A fost supărare după ce am ratat play-off-ul, dar băieții și-au revenit, eu mi-am revenit, conducerea, trebuie să mergem mai departe.

Condiția fizică a jucătorilor e bună, am făcut antrenamente bune, doar că nu am mai putut să luăm un meci amical. Au fost antrenamente bune, intense, chiar sunt mulțumit de cum au mers lucrurile”, a spus Eugen Trică pentru Liga2.ro.

Concordia Chiajna vrea primul loc în Grupa B a play-out-ului de Liga 2

Concordia Chiajna are, după un singur meci în play-out-ul de Liga 2, 32 de puncte, fiind pe locul 2 în Grupa B. E la două puncte însă de locul 1, FC Brașov, care are un meci în plus, dar și la două de locul 3, CSC Dumbrăvița, care are și ea un meci mai mult. Clasamentul grupei este completat de Viitorul Pandurii (28 de puncte), Progresul Spartac (17 puncte), Ripensia (16 puncte) și Unirea Constanța (12 puncte).

În etapa a 3-a a play-out-ului de Liga 2, pentru că în runda a 2-a, după cum spuneam, a stat, Concordia Chiajna va juca pe teren propriu, cu CSC Dumbrăvița, într-un duel programat pentru sâmbătă, de la ora 11:00, la Chiajna.

Am ratat play-off-ul, asta e, nu este tragedie, trebuie să mergem mai departe. Mai sunt cinci meciuri de jucat, trebuie să le câștigăm pe toate.

Acum avem ca obiectiv să câștigăm toate meciurile până la final, să câștigăm și grupa. Nu se dă vreun trofeu, dar trebuie să câștigăm toate meciurile până la final. E important pentru sezonul următor, facem o evaluare. Să vedem pe cine ne bazăm, cine vine, cine pleacă, pentru lucrurile astea ne antrenăm”, a mai spus Trică pentru Liga2.ro.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Apr. 2023, 15:00 Liga 2
Pe aceeași temă