Concordia Chiajna se entuziasmează după succesul cu Viitorul Pandurii. Cum cataloghează ilfovenii victoria și cum au comentat absența din lot a lui Adrian Voicu

Răzvan STÎNGĂ 22 Oct. 2022, 17:01 Liga 2

Concordia Chiajna a obișnuit să joace decisiv toate partidele din Liga 2, fie să câștige, fie să piardă. După 11 etape, ilfovenii au cinci victorii, un egal și cinci înfrângeri, după ce sâmbătă, cu Viitorul Pandurii, pe teren propriu, au înregistrat un nou succes, 2-0.

Concordia Chiajna, a cincea victorie a sezonului de Liga 2: 2-0 cu Viitorul Pandurii

A treia victorie în ultimele cinci meciuri de Liga 2 pentru formația lui Eugen Trică, după jocul cu gorjenii, în urma golurilor marcate de Paul Pațurcă, minutul 41, și Vlad Mihalcea, minutul 49. Succesul a fost comentat de directorul sportiv Cristian Bălașa, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor și a staffului tehnic.

Deși Viitorul Pandurii trece prin momente slabe, fiind printre echipele de Liga 2 cu cel mai slab parcurs în ultima perioadă, Bălașa a dorit să crească doza de încredere în rândul vestiarului și a vorbit numai de bine.

În ciuda faptului că victoria nu a fost adusă de atacanți, conducătorul Concordiei Chiajna a mutat centrul discuției către marcatori, către mijlocași, pe care i-a lăudat că își fac treaba în momentele în care ajung la finalizare.

Concordia Chiajna prinde încredere după succesul cu Viitorul Pandurii

Bălașa simte că Eugen Trică începe să își pună cât mai bine la punct stilul de joc, iar Concordia Chiajna crește de la etapă la etapă.

Încet, încet, dacă o să creștem în evoluții, o să terminăm cu bine campionatul. A fost un meci foarte greu, important, felicitări băieților că au câștigat. Urmează un meci foarte delicat din toate punctele de vedere pentru viitorul nostru, la Dej.

Jocul a făcut de așa manieră încât mijlocașii să ajungă azi la finalizare și și-au făcut datoria. Sunt jucători cu experiență, mai ales Mihalcea, cu calitate și mă bucur. Viitorul Pandurii a fost o echipă bună, tânără, bine așezată în teren și de aceea victoria e și mai importantă”, a spus Bălașa la finalul partidei, la Metropola TV.

  • Concordia Chiajna: Chesneau – R. Simion, Palmeș (cpt.), Stănică, Leo. Alexandrescu, D. Codrea, Vl. Mihalcea (Skytte 70’), Pațurcă, Llullaku (Alb. Voinea 90’), Burcea (Ghimfuș 46’), Rusescu (Mustacă 78’)
    Rezerve neutilizate: Duțu – Maric, Ev. Oancea, Călințaru, Cierpka

Concordia Chiajna, fără cinci jucători cu Viitorul Pandurii: patru accidentați și absența neexplicată a lui Adrian Voicu

Concordia Chiajna nu a avut tot lotul valid pentru partida cu Viitorul Pandurii, cel puțin patru jucători pe care Eugen Trică putea miza fiind accidentați. Sorin Bușu, Martin Chudy, Mihai Constantinescu și Mediop Ndiaye sunt accidentați, dar lor li s-a adăugat, pentru duelul cu gorjenii, și Adrian Voicu, care nu a fost în lot.

Atacantul nu este accidentat, dar se pare că, din impresia lăsată de Cristian Bălașa, decizia pentru care nu a fost în lot în jocul cu Viitorul Pandurii i-a aparținut lui Eugen Trică, din diverse motive.

Sunt destule probleme medicale, Mediop are o ușoară întindere, nu am vrut să riscăm, sper să intre săptămâna următoare în programul normal. Au fost patru-cinci jucători cu experiență accidentați. Adi Voicu nu a fost accidentat, pur și simplu nu a făcut parte din lot”, a mai spus Cristian Bălașa.

Concordia Chiajna merge pe terenul formației Unirea Dej în etapa a 12-a

Concordia Chiajna are un test important în etapa a 12-a a Ligii 2, cu Unirea Dej, surpriza campionatului, care merge din rezultat pozitiv în rezultat pozitiv. Cristian Bălașa a vorbit, în linii mari, și despre jocul de la Cluj:

Sper să trecem repede peste euforia victoriei și să pregătim jocul de la Dej. Următoarele meciuri trebuie să le abordăm sigur, să fim optimiști. La Dej trebuie să câștigăm!”.

La mijlocul clasamentului de Liga 2 se află Concordia Chiajna

Concordia Chiajna este pe locul 10 în Liga 2 după 11 meciuri, cu 16 puncte, la egalitate cu locul 9 și locul 11, CS Comunal Șelimbăr și Dinamo. În etapa a 12-a, după partida cu Viitorul Pandurii, ilfovenii vor întâlni liderul campionatului din acest moment, Unirea Dej, în deplasare.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-11-de-la-ora-1100-se-joaca-la-dej-chiajna-timisoara-si-miercurea-ciuc-dinamo-are-meci-de-la-ora-1200-19250612

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-dezlantuita-in-fata-unirii-constanta-iullian-muntean-astazi-ne-a-iesit-cam-tot-ce-ne-am-dorit-19250755

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-la-pas-obtinuta-de-fk-miercurea-ciuc-cu-csc-dumbravita-iar-francisc-dican-e-incantat-felicit-toti-jucatorii-au-luptat-unde-mai-sunt-lucruri-de-imbunatitit-19250772

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-putin-cam-dramatic-dupa-ce-dinamo-a-trecut-de-metaloglobus-vor-sa-ne-ia-inimile-din-piept-sa-le-puna-pe-masa-de-duminica-e-cu-sange-varsam-sange-19250693

Răzvan STÎNGĂ 22 Oct. 2022, 17:01 Liga 2
Pe aceeași temă