Concordia Chiajna a scăpat de griji doar pe jumătate! Doar unul dintre cei doi jucători depistanți cu COVID-19 a ieșit pozitiv și la retestare

Autor: Andreea VISU Publicat: 04 Jul. 2020, 12:56 Liga 2
Concordia Chiajna a scăpat de griji doar pe jumătate! Doar unul dintre cei doi jucători depistanți cu COVID-19 a ieșit pozitiv și la retestare

Concordia Chiajna a efectuat un nou set de teste pentru coronavirus, după ce Andrei Marc (27 de ani – foto) și Ionuț Biceanu (26 de ani) au fost depistați pozitiv săptămâna trecută. La retestare, doar Biceanu a mai fost pozitiv.

Dintre cei doi fotbaliști, doar mijlocașul Ionuț Biceanu i-a ieșit pozitiv și rezultatul de la retestare. Fundașul Andrei Marc, fost jucător la FCSB și Dinamo, a fost testat negativ de această dată.

”Mă simt foarte bine. Nu, am avut luni o durere de cap şi atât. Am făcut două teste, iar la al treilea am ieşit pozitiv. Primesc la 12 ore un antibiotic şi un paracetamol. M-au sunat foşti colegi care nu prea credeau în acest virus şi acum au început să creadă. Sincer, e plictisitor să stai în spital, nu prea ai ce face. Nu ai voie să ieşi nicăieri. Sincer, coronavirusul este real, că stau de 5 zile în spital. Dacă nu mă omoară virusul, mă omoară plictiseala”, spunea Andrei Marc, pentru AntenaSport, după ce era confirmat cu noul coronavirus.

Cristian Tănase: ”Joi sper să începem pregătirea”

Cristian Tănase, președintele clubului Concordia Chiajna, a oferit câteva detalii despre testarea jucătorilor și este încrezător că echipa va reveni la antrenamente peste șase zile.

„Recunosc că am avut emoţii până am primit rezultatele. Unii au fost testați de Bucureşti, alţii de Ilfov, în funcţie de unde locuiesc.

Ultimul a fost testat testat la 12 noaptea. Marc a ieşit şi el negativ, dar la Biceanu a rămas pozitiv. Doctorul mi-a spus că a contractat o formă uşoară, fără complicaţii. Marţi vom efectua o nouă testare, miercuri o să aşteptam rezultatul, iar joi sper să începem pregătirea”, a spus Cristian Tănase, pentru DigiSport.

Concordia Chiajna a încheiat sezonul de Liga 2 suspendat și ”înghețat” din cauza pandemiei COVID-19 pe locul 16 după 24 de etape desfășurate dintr-un total de 38, fiind la egalitate de puncte, 24, cu CSM Reșița, echipa de pe locul 15, ultimul care asigura menținerea în această competiție. Nimeni nu va retrograda însă în acest an, după decicizia FRF de a ”îngheța” sezonul.

Cazuri de infectare cu COVID-19 au fost depistate și la altă echipă din Liga 2, la Petrolul Ploiești, echipă care joacă în play-off-ul pentru promovare. Trupei prahovene i-a fost amânat meciul cu UTA, din debutul play-off-ului, din această cazuă. Petrolul ar fi trebui să joace astăzi, de la ora 17:00, la Arad.

Autor: Andreea VISU Publicat: 04 Jul. 2020, 12:56 Liga 2
Pe aceeași temă