Concordia Chiajna a prezentat cele 11 veniri, înaintea plecării în cantonament. Valentin Lazăr, ultima achiziție

Concordia Chiajna a prezentat cele 11 veniri, înaintea plecării în cantonament. Valentin Lazăr, ultima achiziție

Valentin Lazăr a refuzat Dinamo și FC Voluntari pentru a juca în sezonul 2021 – 2022 în Liga a 2-a. Fotbalistul și-a încheiat contractul cu Al Shahania, echipă din Qatar, acolo unde a evoluat în 29 de meciuri, iar acum a ales să semneze cu Concordia Chiajna, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate.

Valentin Lazăr a semnat cu Concordia Chiajna

Anunțul că Valentin Lazăr a ajuns la un acord cu Concordia Chiajna, formația pregătită de Claudiu Niculescu care a terminat pe locul 4 în play-out-ul Ligii 2, a fost făcut chiar de ilfoveni.

Clubul nostru a ajuns la un acord cu Valentin Lazăr, jucătorul în vârstă de 31 de ani semnând un angajament valabil pe un sezon, dar cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

Ultima dată la Al-Shahania (Qatar), echipă pentru care a bifat 29 de meciuri și 8 goluri, mijlocașul născut la Ploiești a devenit unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul antrenat de Claudiu Niculescu.

Acesta a mai îmbrăcat tricoul echipei noastre și în sezonul 2015-2016.

Alte echipe pe la care Vali Lazăr a mai trecut în carieră sunt Dinamo București, Sportul Studențesc, Al-Kharaitiyat (Qatar) Umraniyespor (Turcia), Petrolul Ploiești și CS Chimia Brazi.

Clubul nostru îi dorește mult succes și cât mai multe reușite în echipamentul alb-verde!”, se arată pe site-ul clubului, CS Concordia.

Concordia Chiajna a plecat în cantonament! 

Pe data de 9 iulie, Concordia Chiajna a plecat în cantonamentul montan de la Săcele. Stagiul de pregătire centralizat se va întinde până după jumătatea lunii, până pe 17 iulie. Din lotul deplasat acolo de ilfoveni se numără și cei 11 fotbaliști achiziționați în această vară.

De altfel, înaintea plecării în cantonament, Concordia Chiajna a prezentat noile achiziții.

Începând de astăzi, timp de nouă zile fotbaliștii Concordiei Chiajna se vor afla în cantonament centralizat. În perioada 9-17 iulie, noua casă a vulturilor verzi devine Hanul Mureșenilor, din localitatea Săcele.

Înainte de plecarea echipei în stagiul montan de pregătire, conducerea clubului nostru a dorit să facă prezentarea celor 11 jucători achiziționați în această vară.

Astfel, prezentarea noilor achiziții a fost făcută de președintele executiv al clubului, Auraș Brașoveanu, și de directorul sportiv al clubului, Cristian Bălașa”, se arată pe CS Concordia.


Foto: CS Concordia Chiajna 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-a-disputat-un-joc-scoala-cu-srgian-luchin-in-teren-concluziile-lui-dorin-toma-19191850

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-complexata-de-unirea-dej-studentii-al-doilea-esec-intr-o-saptamana-in-fata-nou-promovatei-au-marcat-doar-un-gol-in-180-de-minute-si-au-primit-sase-19191833

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-sigla-sub-care-cs-comunal-selimbar-va-evolua-in-liga-2-demersurile-pentru-inregistrarea-ei-au-inceput-19191815

 

 

 

Pe aceeași temă