Ceahlăul și-a făcut ”antrenamentul” cu CSC Dumbrăvița și urmează ”finala finalelor”, pe care nu știe când o va juca. Cristian Pustai: ”Este foarte curios”

Narcis POHOAȚĂ 02 Mar. 2024, 17:08 Liga 2
Ceahlăul și-a făcut ”antrenamentul” cu CSC Dumbrăvița și urmează ”finala finalelor”, pe care nu știe când o va juca. Cristian Pustai: ”Este foarte curios”

Ceahlăul Piatra Neamț a câștigat și a doua ”finală” a anului, 2-0 cu CSC Dumbrăvița și mai are două hopuri de trecut, FK Miercurea Ciuc și Progresul Spartac, pentru a ajunge în play-off-ul Ligii 2.

Nemțenii au trecut fără emoții de Dumbrăvița, prin reușitele lui Sergio Cortelezzi (14) și Azdren Llullaku (60, din penalty), și și-au consolidat locul 6 în clasament, cu două etape înainte de finalul sezonului regular.

Cristian Pustai, la finalul jocului cu CSC Dumbrăvița, cu gândul deja la ”finala finalelor” de la Miercurea Ciuc

La final, antrenorul Cristian Pustai era preocupat de cele două accidentări suferite de Marius Constantin (schimbat în minutul 10) și Wiredu Akwasi (înlocuit la pauză), iar gândul îi era deja la meciul din etapa viitoare, din deplasare, cu FK Miercurea Ciuc, pe care îl consideră ”finala finalelor”.

”Ce vă spuneam acum un an, ne trebuie 32 de puncte pentru a intra în play-off. Am zis 7 puncte din ultimele trei meciuri, acum mai sunt patru. Am avut în acest an patru finale, două le-am câștigat, urmează acum finala finalelor, cu Miercurea Ciuc. Mai sunt încă șase puncte puse în joc, etapa asta când se va încheia o să mai trieze câteva echipe care își vor pierde speranțele la play-off și vom rămâne probabil în luptă vreo trei echipe”, a declarat Cristian Pustai, care consideră că echipa sa s-a impus pe merit: ”Echipa adversă a avut câteva șuturi periculoase în repriza a doua, dar și noi un portar bun. În prima parte, însă, nu cred că au tras vreun șut la poarta noastră. Moralul este foarte bun după două victorii. A fost un meci foarte greu, pe un teren destul de greu. Din păcate am suferit câteva accidentri și să sperăm că vom reuși să-i readucem pentru meciul de la Miercurea Ciuc pe Marius Constantin și Akwasi.”

Ceahlăul, în victoria cu CSC Dumbrăvița: Krell – Pedro Albino, Taraduda, M. Constantin (Jalbă 10′), Tud. Oltean – Akwasi (Forizs 46′) – P. Petre, Mat. Moraru (Buziuc 78′), Neicuțescu – Llullaku (cpt.)(Bacalu 78′), Cortelezzi (Onișa 78′). Rezerve neutilizate: Barna – Joao Jaquite, M. Savu, Core.

Antrenorul Ceahlăului, nemulțumit de faptul că nu știe când va juca la Miercurea Ciuc

Cristian Pustai s-a arătat contrariat de faptul că încă nu știe când va juca meciul următor, de la Miercurea Ciuc, principala contracandidată în lupta pentru ultimul loc calificabil în play-off.

”Problema este că s-a terminat meciul și eu nu știu când vom juca următorul meci. Este foarte curios, nu știu cum să-mi fac programul. Nu se poate să termini partida și să nu poți să spui în vestiar programul echipei”, a completat Pustai, despre aceeași problemă vorbind ieri seară și Florin Maxim, antrenorul Corvinului, dar care este o nemulțumire pentru toți antrenorii din Liga 2.

Ceahlăul și FK Miercurea Ciuc, aceasta din urmă învingătoare cu 1-0 la Unirea Slobozia, sunt la egalitate de puncte înaintea meciului direct, din etapa viitoare, iar nemțenii ar fi avantajați și cu un rezultat de egalitate, având golaveraj mai bun decât ciucanii. Cele două formații au acum câte 28 de puncte și se află pe locurile 6 și 7, 6 fiind ultimul care duce în play-off.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-pierdut-cu-ceahlaul-si-continua-seria-neagra-19301405

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-trece-fara-probleme-de-dumbravita-19301354

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cu-biletele-de-play-off-in-buzunar-unirea-slobozia-si-a-permis-sa-piarda-acasa-cu-fk-miercurea-ciuc-adrian-mihalcea-despre-golul-egalizator-anulat-echipei-sale-greseala-enorma-sper-ca-a-19301360

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-pierdut-meciul-de-acasa-cu-chindia-de-ziua-antrenorului-dragos-militaru-19301407

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-17-liga-2-19301288

Narcis POHOAȚĂ 02 Mar. 2024, 17:08 Liga 2
Pe aceeași temă