Comisia de Disciplină: Termen pentru vineri în cazul de trucare a meciurilor din Liga 2

Marius ANGHEL 03 Nov. 2015, 12:03 Liga 2
Comisia de Disciplină:** Termen pentru vineri în cazul de trucare a meciurilor din Liga 2

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a stabilit, luni, un nou termen, pentru vineri, în cazul meciurilor suspectate că ar fi fost trucate din sezonul trecut al Ligii a II-a, informează site-ul oficial al FRF.

Membrii Comisiei de Disciplină din cadrul FRF au analizat în cadrul ședinței de luni, documentele aflate la dosarul instrumentat de către Departamentul de Integritate din cadrul federației, cea care a și depus sesizarea, urmând ca la următorul termen să cheme și martorii implicați, au declarat pentru MEDIAFAX surse federale.

Dosarul ajuns la Comisia de Disciplină a FRF se referă la 12 meciuri din sezonul 2014-2015 al Ligii a II-a.

Conform surselor citate, cele mai multe meciuri suspecte de trucare sunt ale formației Gloria Buzău, două dintre ele fiind disputate de către actuală prim-divizionara FC Voluntari.

La dosarul înaintat Comisiei de Disciplină a FRF au fost depuse mai multe probe video, cât și mărturii în scris ale unor jucători.

Din declarațiile celor care au depus probe reiese faptul că meciurile din Liga a II-a ar fi fost trucate, rezultatele acestora fiind jucate la mai multe case de pariuri din străinătate.

Sursele citate au afirmat că meciurile trucate se află și în atenția autorităților române, care au recomandat însă ca inițial cazul să fie analizat de către instanțele sportive.

Articol scris de Adrian ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 03 Nov. 2015, 12:03 Liga 2
Pe aceeași temă